Milyen kézi mellszívót érdemes venni?
Figyelt kérdés
mostanában úgy látom, mindenki az elektromosra esküszik, de én nem szeretnék tízezreket beruházni úgy, hogy az sem biztos lesz-e tejem/tudom, hogy elvileg nem számít, de picik a melleim/
Én erre gondoltam
Szerintetek nagyon gagyi?
Nektek mi vált be, mi nem, mit ajánlanátok?
2013. márc. 20. 11:02
1/10 anonim válasza:
Nekem Aventem volt kézi, és én teljesen meg voltam elégedve vele. Persze ez mindenkinek más. Nálunk bejött nagyon.
2/10 anonim válasza:
Nekem is Avent volt mindkét gyermekemnél azt használtam. Nekem is bevált.
3/10 anonim válasza:
Nekem is kézi Aventem van, szeretem.
A kórházban beszélgettem egy anyukával, icpici szerintem AA-s mellei voltak, és mondta, hogy napi (!) egy liter tejet adott le. Szóval lesz ott tejcsi szerintem :))
4/10 anonim válasza:
A pici mell meg egyáltalán nem befolyásolja kéősbb a tej mennyiségét. Bár ez némileg off
5/10 anonim válasza:
Nekem is kicsik a melleim, és én is azon gondolkodtam, hogy ha veszek mellszívót, lehet, hogy túl nagy lesz a mellemhez... Én Tommee Tippeet néztem ki.
6/10 sedacurforte válasza:
Nekem is kicsik.....voltak:), legjobb mellszívó....a kisbaba. Anyuka, aki 20 hónapja szoptat.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Eddig avent-tommee 3:1
2013. márc. 20. 16:23
8/10 anonim válasza:
Avent kézi - 6 hónapja napi 5-6-szor használom! Ha tudtam volna, hogy ennyit fogom használni vettem volna egy gépit, de ezt nem tudja előre az ember, és én is nagyon sokalltam. Viszont valamit meg be kell szerezni, nekem nagyon jól jött már a kórházban is!!! Ha szerencséd van nem lesz rá nagy szükséged.
9/10 anonim válasza:
Avent kézit használtam a legelején, mert KIS mellű anyukaként annyi tejem volt, hogy muszáj volt fejni, mert állandóan begyulladt volna, de aztán hamar megtanultam kézzel fejni (marmet-módszer). De nem fejtem sokáig, 10 hét alatt be állt a kereslet-kínálat. 18 HÓNAPOS baba anyukája.
10/10 anonim válasza:
6 hós babám van és nekem is kézi Avente-s. nagyon jó, de az első 2 hóban béreltem elektromost, mert nem akart az Aventes szívni.( A férjem rakta össze.)így bérletünk mert kórházban maradt a pici, és vinni kellett a tejet.Aztán karácsonykor a sok rohangászásban idegben, nem akart a baba szopizni, mondtam a férjemnek fejni kell, újra elővettük és észrevette, hogy akkor anno rosszul rakta össze, azért nem szívott.Jó karácsonyi ajándék volt, hogy megjavult a mellszívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!