Érdemes, szabad használtan (vateráról, apród.hu-ról, jofogas.hu-ról) mellszívót venni?
Első babánál szerintem mindenképpen érdemes,pont azért mert több féle van a piacon és lehet,hogy ha pl. megveszel tizen ezer Ft-ért a boltban egy újat, neked nem lesz hatékony és adhatod el töredék árért.
Arra mindenképpen figyelj oda,hogy újszerű állapotban legyen.Ez legtöbbször a képeken is látszik illetve rá is kérdezhetsz konkrétan,hogy hány babánál használták; illetve meddig/mennyit volt igénybe véve.Én is a Vateráról vettem Madelát és tényleg,mintha most jött volna a bolt polcáról.Én direkt ilyet kerestem.Volt olcsóbb is,de az olyan is volt szemmel láthatólag.
Az viszont fontos,hogy ha megérkezett használat előtt nagyon alaposan mosd el és fertőtlenítsd ki!
Szia!
Hát én ilyet inkább csak boltból, újonnan vennék.
Üdv két gyermekes Anyuka.
Köszönöm a válaszokat!
Hazudni nem fognak a Kismamák, akitől veszed, hogy milyen állapotú, csak azért, hogy megvedd,ugye? Talán a kismamák nem ilyenek.
HAsználtan vettem, teljesen jó állapotban, töredék árért (12 ezer volt ó, medela, újonnan 27).
Még a garancia sem járt le, annyira új volt.
Nem vált be, alig tudtam vele valamennyit leszívni.
Eladtam 13 ezerért, és ugyanennyiért vettem aventet, elektromosat, nagyon szép állapotban.
Az bejött.
Ha újonnan veszem, akkor buktam volna rajta kb. 30 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!