Kézi mellszívó: milyen márkát érdemes választani?
Figyelt kérdés
Az Awent, a Mama, és a Tommy Tippy között vacilálok. Az utóbbi tetszik, mert annak az üvegét szeretném megvenni cumisüvegnek (egy mindenképp kell), és ha üvegben az a legjobb (nekem), akkor gondoltam fejőben is. De tudom hogy az egyikben van masszázs párna, a másikban nincs; viszont az kevesebb alkatrészből áll -így könnyebb tisztítani, stb.2014. aug. 11. 14:50
11/11 anonim válasza:
Elso vagyok.en az elso ket hetben 3orankent fejtem.mert olyan szinten kisebesedett a bimbom h csillagokat lattam egyszeruen nem birtam ki mimor szopizott.igy fejtem folyamatosan,a parom pedig etetett.aztan mimor visszament a parom dolgozni erot vettem es mondtam h muszaj!!mert egyedul keptelen vagyok fejni etetni egyszerre.sajnos mikor 4honapos volt a fiam akkor megjott,azota nem fogadja el.de olyan 2honapos korara jottunk bele igazan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!