Hogy lehet jó gyorsan el választani a 19 hónapos fiamat az anyatejről? Már nem bírom nagyon a szoptatást!
Nálunk is így van.Nappal 4-5x cicizik,azon is alszik el.Éjjel is ébred 3-4x és csak cicin alszik vissza. :(((
2-es voltam
Biztos, hogy mindenkinel ez nagyon valtozo, leirom a sajat tapasztalatomat.
20 hos volt a kisfiam, mikor nekem kellett egy altatasos beavatkozas es egyebkent is ugy ereztem, hogy talan jo alkalom, hogy elvalasszam. Hozzateszem, hogy cicifuggo volt meg akkor is, tehat, foleg nyugtatasra, elalvashoz, ejjel atlagban 3-5-szor cicizett, nappal igeny szerint, eleg gyakran. Elotte itt irta valaki, hogy el kell hataroznom magam, ha elvalasztom, akkir nincs tobb cici, pont. Igy is lett. Reggel elmentem a beavatkozasra, hazajottem, alydtam, kisfiam nem kerte nagyon, ha lattam, hogy jonne cicizni, akkor eltereltem a figyelmet. Este elaltattuk egyedul (addig velem aludt, cicin), sajat agyaban, persze, cici nelkul. Meglepodtem, de egy siras nem volt, nyugidtam elaludt. Masnap is eltereltem a figyelmet, jatekkal, kimentunk, programokat csinaltam neki. Par napig kellett csak elterelni a figyelmet, aztan el is felejtette. Nem is volt negez, csak bekem volt rossz lelkileg:)
Gyogyszer sem kellett, mert elapadt magatol a tejem. Ereztem, hogy feszul kicsit a mellem, itt is tettem fol errol kerdest, de tobben irtak, hogy nem muszaj fejni, ahogy erzem. Vegul nem fejtem, nem szedtem be semmilyen gyogyszert, kis feszules volt par napig es elapadt magatol.
Ugyis latod, hogy alakul nalad, minden eset es szervezet mas. Vagy kerdezd meg a dokitokat, ha erzed, hogy nincs rendben valami. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!