Ti hogy csináltátok hogy legyen tejetek?
köszi csajok. ezt a szopizás közbeni evést megpróbálom. bár ha nem figyelek a babára, folyamatos piszkálás, masszírozás pikk pakk bealszik :)
sajnos éjszakára már tápszert (is) kap, a fejést próbálom, de szopi után semmit nem tudok fejni, max két mellből 5-10ml-t.
igen a hasfájás is életbe lépett. tehát amiatt is elég zűrös az éjszaka. arra most próbálom neki az infactol cseppeket, hátha segít.
Már kap tápot? Hacsak nem vagy nagyon eltökélt, hogy megtartsd a szopizást, akár fel is adhatod. Az irány nem jó.
Én rájöttem 3 gyerek mellett, hogy sem kaja, sem folyadék nem kell a szoptatáshoz, csak a szoptatás kell a szoptatáshoz. Ha most egy hónapig egyfolytában mellen van, ha megnyikkan, beáll. Ha nem akarod ezt a macerát, akkor meg hagyd.
Viszont ha szoptatni szeretnél, javaslom, azok tanácsait fogadd meg, akik szoptattak már életükben 2 hónapnál tovább is. ;-)
Én is mindig szoptatás közben ettem eleinte.
Nem hittem a tejszaporító csodaszerekben, de pár hete felfedeztük a karamalz-t, pont a napokban mondtam férjemnek, hogy szerintem emiatt hirtelen jóval többnek tűnik a tejem, mint eddig.
Az én fiam az első hónapot nappal non-stop cicin töltötte, aztán észrevétlen szépen nyúltak a szoptatások közti idők. 14 hónapos, altatáshoz igényli, meg néha napközben, amikor jó sok ideig csatangolt nélkülem, egyszercsak odajön, és pótolja az elmaradást.
igen sajnos tápot is kap. próbáljuk nem azzal etetni de van hogy órákig cicin van de hiába szívja nem jön semmi :(
megpróbálom azokat amiket írtatok, hátha jobb lesz. köszi nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!