Mikor elapadt a tejetek, nehezen szokott át a babátok a tápszerre? Hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 22:22
1/3 anonim válasza:
Az én fiam az elején kiegészítésként kapta, aztán folyamatosan apadt el a tejem. Nem volt soha gond a tápszerrel, de cumisüvegből csak a mam-osat fogadta el. Nem lett nyűgösebb azután sem, hogy már egyáltalán nem szopott.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem az a gond h elkaptam egy vírusos hsamenét és már 3 napja qlig tudok enni és nagyon kevés tejem van és mást nem nagyon akár megenni, pedig már 7 hónapos, úgyhogy már a hozzátáplálást is elkezdtük, de az almán kívül nem akár semmi mást megenni, max még a banánt ha teszek az almához
2014. febr. 12. 22:33
3/3 anonim válasza:
Nálunk nem volt gond az átállással, 7 hós volt mikor elapadt a tejem, onnantól tápot kapott üvegből. Előtte talán 2-szer ivott így anyatejet. Éjszaka próbáld neki adni, vagy mikor nagyon álmos, akkor talán könnyebben elfogadja. Nálunk legalábbis bejött ez a taktika. Esetleg anyatejet is probalhatsz neki üvegből adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!