Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Azt mondta a dokinő ha egészna...

Azt mondta a dokinő ha egésznap cicin van a baba előbb elapad a tej. Igaz?

Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem épp hogy ez serkenti a termelődést. ?
2014. júl. 8. 16:21
 2/7 A kérdező kommentje:
iggény szerint szoptatom 9hetes, és mondta hogy ne aludjon el cicin meg hagyjam.. de hát könyörgöm ha evés közbe bealszik. volt hogy én is bealudtam és 1óra múlva még mindig úgy voltunk ahogy elaludtunk cici a szájába és aludt :P
2014. júl. 8. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
A doktornőd nem szoptatáspárti. Ezekben a kérdésekben inkább szoptatási tanácsadóhoz fordulj, ha bizonytalan vagy, illetve hallgass az ösztöneidre, ahogy eddig is remekül tetted. :)
2014. júl. 8. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nem, legalábbis az én tapasztalataim nem ezt mutatják. Én is igény szerint szoptattam, rengeteg tejem volt, és sokáig is szoptattam.

Eleinte nekem is kb. nonstop cicin volt.

2014. júl. 8. 16:27
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem igaza van.

Mert egész nap enni nem lehet. Ergo nem csak evésre kell neki a cici. És ha nem szívja ki rendesen, hanem mindig csak kicsit, akkor nem fog annyi termelődni, arról nem beszélve, hogy nem jut elég tápláló tejhez, ha mindig csak az elejét szívja, és a hátsó zsírosabb tejig nem jut el...

Te meg nem fejed ki, hisz nyugodt vagy, mert "mindig cicin van a baba".

Ha bealszik, akkor simogasd meg, finoman csipkedd meg az arcát, hogy ébredjen fel.

És ha folyamatosan a szájában van a bimbód, akkor be is gyulladhat, mert a nyálával feláztatja a bébid.

Nem normális, hogy egész nap cicin van. Arról nem beszélve, hogy hozzászokik, és később sokkal nehezebb lesz leszoktatni, és akkor tényleg semmit nem fogsz tudni csinálni.

2014. júl. 8. 16:28
 6/7 A kérdező kommentje:
szoktam fejni mindig.
2014. júl. 8. 17:11
 7/7 Medvi ***** válasza:
50%
Szerintem a doktornőd valamit félreértelmezett, ne foglalkozz vele. Olyan jó így aludni, nálunk is működik ez a módszer több, mint 1 éve.
2014. júl. 9. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!