Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes terhes vagyok ma...

29 hetes terhes vagyok ma olyan rossz a közérzetem és a baba is egésznap fesszít. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

2013. febr. 5. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Üdv a klubban! 8-) Ezt akár én is írhattam volna... 29 hetes 3 naposak vagyunk, és rossz a közérzetem, a baba feszít! 8-))) Holnapra frontot mondanak, én tudom, hogy érzékenyebb vagyok rá, illetve a közérzetem "rosszságának" is megvan az oka (bár az kérdés, hogy mennyi értelme van...) de a baba feszítése, az más tészta...

Szerintem ahogy haladunk előre a terhességgel, illetve nálunk még az, hogy én is feszültebb vagyok ma, meg lehet neki sem kényelmes, hogy "ekkora már" ilyen kicsi helyen... Te hogy vagy egyébként? Hogy érzed a dolgot? Úgy értem, fáj-zavar-csak érdekel-egyéb gond is van?

2013. febr. 5. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Időjárás...
2013. febr. 5. 12:54
 3/3 A kérdező kommentje:
kedves elsö válaszolo,én is a frontra gondoltam csak már mindentől megijedek,nehezen jött össze a baba és a 24 hét óta 3x2 magne b6-ot és 3x1 diapphylint szedek mert elkezdett kinyilni a méhszály.félek,hogy nem veszem észre időben,hogy orvoshoz kéne menni,de azt sem akarom,hogy hisztérikának gondoljanak a szülészeten.de igy már egy kicsit nyugodtabb vagyok,
2013. febr. 5. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!