Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 23. ciklusnapomon vagyok,28-31...

23. ciklusnapomon vagyok,28-31 naposak a ciklusaim, ha ma egésznap feszült vagyok, illetve hisztis, akkor nem jött össze a baba?

Figyelt kérdés
menstruáció előtt mindig elkezdek ingerültebb,feszültebb lenni,tudom,hogy nem kellene ennyire figyelnem magam,de mivel nagyon szeretném a picit,nem tudom megálni.fel vagyok fázva,ma még hál istennek nem fájt a hasam,lehet hat a cickafarkfű tea,de 5.napja érzékeny a jobb mellem.10-24-ig voltunk együtt a párommal,elvileg ez jó időpont volt.Szerintetek?ezek mire utalhatnak,ha esetleg tippelnétek....már alig várom,hogy tesztelhessek:)
2013. máj. 29. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Pár napja derült ki, hogy 6. hétben járok.

Kb. 3-4 hete tele a tök*m mindenkivel és állandó feszültség van a munkahelyemen a törvényváltozások miatt.

Ha ez a terhesség jele, akkor a gyermekem még a megfoganás előtt már "jel" volt.

Ne keres felesleges jeleket, mert csak beleéled magad és nagyot esel.

Ha eljön az idő, akkor tesztelsz. Ha pozitív, akkor örülünk, ha negatív, akkor picit sírunk és reménykedünk, hogy a következő hónap a miénk!

Ennyire durván nem szabad rágörcsölni a dologra, mert az nem hoz jót. Ezt tapasztalatból mondom. Hónapokig görcsöltem, hogy vajon terhes lettem-e. Erre mindig megjött.

Most nem értem rá erre, mert mint írtam voltak/vannak gondjaim. Erre terhes vagyok. Nagyon boldog vagyok és még mindig nem hiszem el.

Nyugalom!

2013. máj. 29. 15:42
 2/2 A kérdező kommentje:
megpróbálom lekötni magam:/ hátha sikerül!!
2013. máj. 29. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!