Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok? Lehet baba?

Mit gondoltok? Lehet baba?

Figyelt kérdés

Május 15-én volt ovum, együtt is voltunk. Csütörtökre (nem) várom.

Tegnap volt egy pici barna folt a bugyimon, viszont már napok óta elég erős mensis érzésem van. Hőt mérek, de ugyanolyan, mint máskor.

Holnap valószínűleg tesztelek, de ti mit gondoltok? A barnás pötty biztató lehet, de ilyen erős mensis hasfájás mellett elképzelhető, h babás lehetek?

2013. máj. 28. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanígy zajlik minden hónapom: mensi előtt 2 nappal pici barnázás, görcsölgetés. Akkor már tudom, h meg fog jönni. Nincs progeszteronhiányom, minden hormonértékem oké.
2013. máj. 28. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Elkepzelheto, de nem valoszinu HA minden ugyan olyan mint maskor. Nekem nemvart elott felemelkedett a hom es gorcsoltem is (ami nalam azelott nem fordult elo). A barnazas lehet menzesz elojele is meg terhesseg jele is (a baratnomnek ugy volt, nem vart korul barnazas/rozsaszinezes aztan pedig pozitiv teszt. Nalam nem volt semmi). Biztosabbat egy teszt mutatna. De azt tanacsolom, hogy mindenkeppen vard meg a keses napjat, mert elotte meg negativ lehet es az nagyon elkeserito tud lenni (sajat tapasztalat). Minden esetre sok szerencset es majd ird meg, hogy mi lett az eredmeny!
2013. máj. 29. 03:32
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Barnázni sosem szoktam, talán ennyi eltérés van most...

Már csak kíváncsiságból is tesztelek ma, mert ha van kisbaba, még ha halványan is, de ki kell mutatnia. Mensi előtti napon vagyok.

2013. máj. 29. 06:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem kell még, hogy kimutassa. Van, akinek még 3-4 nap késésnél is negatív. Attól függ, van-e elég HCG hormon már a vizeletedben, hogy a teszt érzékelje. Van, akinek már mensi előtt 2-3 nappal is van, de olyat is hallottam, hogy a 41. napon mutatta ki csak.
2013. máj. 29. 09:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2013. máj. 29. 09:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem lettem okosabb! Vmi szellemcsík-szerű jött ki... Mindegy, holnap okosabb leszek. Fent elírtam, holnap van a nemvárt napja! :-) Késni nem szokott, úgyhogy kíváncsi vagyok.
2013. máj. 29. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt napján már elég erős pozitív lett a teszt!:) Hajrá! :)
2013. máj. 29. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nah mi lett? Teszteltel ujra?
2013. máj. 30. 19:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem, csak felbosszantanám vele magam! :-) A tegnapi teszt után nem hiszem, h erős 2.csík lenne. Viszont még nem jött meg! :-) És már nem is görcsöl a hasam! Kíváncsi leszek a reggeli hőmre, mindig mensi első napján esik le!
2013. máj. 30. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!