Mit gondoltok? Talán baba?
Nincs semmi tuneted, megjott a menzeszed (igaz picit elobb ès nem volt olyan hosszu, mint az elozo) mibol gondolod, hogy mègis babàt vàrsz?
Persze ez nem kotekedés és kivànom, hogy igy legyen ha szeretnèd :), de nem èrtem mibol gondolod? Csak mert eszedbe jutott, hogy jo lenne?
Vannak Nok, akiknèl nem nagyon vannak terhességi tunetek, sot, olyanok is, akik ugyanugy menstruàlnak elso honapokban. Szoval minden lehetséges, de nagyon ne éld bele magad, mert rossz csalodni, èn tudom...:(
2013. ápr. 26. 18:54
szerintem nem. nekem kb 20 kisbabám lenne, ha az összes 3 nappal előbb jön meg és a szokásosnál rövidebb menzesz gyermekáldást jelentene. és akkor még csak évi 1-gyel számoltam :)
2013. ápr. 26. 19:04
3/10 A kérdező kommentje:
Igen,szeretnénk a babát.:) Nem vettem kötekedésnek,lehet igazad van:) Ami furcsa nekem az a menstruációm hossza.Máskor úgy görcsölök,és erősen vérzek.Most meg 3 nap volt,2-n véreztem csak,de nem nagyon.Azért írtam hogy nincs tünetem,mert máskor is volt hogy néha megszédültem,fáradt voltam.:)Mégis olyan más:) Fél év sikertelen próbálkozás után nagyon örülnénk,ha sikerült volna:) A válaszodat pedig köszönöm:))
4/10 A kérdező kommentje:
a 2. válaszolónak is köszönöm:))
Sajnálom de szerintem sincs itt baba :( Csak már annyira szeretnél gondolom,hogy simán el tudom képzelni csak azért jött meg így.
Én is annyira ráizgultam a babaprojektre,hogy azt el se tudom mondani,aztán 2* sajnos elvesztettük őket,és amikor még egy kicsit vártam volna lelkileg hogy megerősödjek akkor fogta magát az én angyalom és megfogant :)Most itt rugdos a pocimban hamarosan már a kezemben.Ne stresszelj rá, sok sikert!! 35 hkm
2013. ápr. 26. 19:13
6/10 A kérdező kommentje:
Hát lehet így van:(:) Nagyon boldog babavárást neked;)
köszönöm,és szívből kívánom,hogy Neked is hamarosan gratulálhasson mindenki :)
2013. ápr. 26. 19:20
8/10 A kérdező kommentje:
ne aggódj, jönni fog az a baba! :) sok sikert a baba projekthez!
2013. ápr. 26. 19:30
Nekem is volt egy ilyen 3 napos vérzésem, pedig nekem 7-8 naposak vannak. Gondolhatod, én is azt hittem, nagyon reménykedtem benne, h majd én leszek az, akivel megtörténik a csoda. Hát nem. amúgy én már produkáltam mindent. A 10. próbálkozós hónapban a 21. napon pl. volt két csepp vér a bugyimban. jól beleéltem magam, h na ez biztos beágyazódási vérzés, kizárt dolog,h ezt is beképzeljem, vagy az agyam műve legyen. Persze, menetrendszerűen megjött abban a hónapban is, szóval én már nem adok semmilyen tünetre. Tőlem aztán hányhatok, kimaradhat a vérzés is, csak a pozitív tesztnek hiszek, de olyan még sose volt.
2013. ápr. 27. 00:10
Kapcsolódó kérdések: