Ha május 15-én volt ovum, akkor mikorra kellene fixen kimutatnia a tesztnek, hogy baba van?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 20:47
1/7 anonim válasza:
Olyan hogy biztos nem nagyon van mert van akinek még 6. héten sem mutatja ki, igaz ez ritka. Elvileg nem árt megvárni a nem várt napját. Szerintem az együttlét utáni 14 napot mindneképp várjátok meg, de sok olyat tudok akinek késöbb jó ár nappal késöbb lett scak pozitív a teszt. Mondjuk a 35 napon.
2/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is akkor volt, én szerintem holnap tesztelek. Tüneteid vannak?
3/7 A kérdező kommentje:
teszteltem de negatív sajnos :( és neked?
2013. máj. 29. 11:01
4/7 anonim válasza:
Szia! Nekem pont egy évvel ezelőtt május 15-i ovuból lett baba, akkor június elején már biztos pozit teszteltem (6-7-e környékén) Most itt szuszog mellettem a 4,5 hónapos kis csemetém :)
5/7 anonim válasza:
Szia! Teszteltem, nega lett... Viszont még nem jött meg. A 31.napon vagyok, eddigi leghosszabb ciklusom 32.napos volt. /Amúgy 29 szokott lenni/. Hát, majd kiderül.
Igazából az a furcsa, hogy az ovum 100%,h akkor volt, tehát ha most mégis megjön, akkor a lutálisom húzódik el vmi miatt...
6/7 anonim válasza:
Ja! :-) Még 29-én, a nemvárt előtti nap teszteltem!
7/7 anonim válasza:
Megint én, tiszta bamba vagyok most! :D Elírtam :-) Szóval most vagyok a 31.napon és a 29.napon szokott megjönni, szóval 28 napos a ciklusom!
De még semmi. Fáj a hasam, a hőm leesett és ereszkedik lefelé a méhszájam /ált.nem figyelem, de most kíváncsi voltam/, viszont tök száraz vagyok, semmi vizes folyás, aminek mensi előtt már 'illene' lenni, ma meg brutál hányingerem volt párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!