Vannak itt olyanok, akik idén május körül szeretnének nekiállni a baba "készítésnek"?
off.
Szegény csak sors társakat keres.
Próbálj be betársulni fórumokba.
van néhány meghívásos alapon müködő meg sok amit akár Te is alapíthatsz- babanet, nlc,
Májusban már III. harmadban leszek de sok sikert kivánok Neked!!
Ja, nem! Csak pl. olyanokról, hogy mit szeretne, mármint kislány vagy fiút. Van-e valamilyen félelme? Szed-e vitamint, ha igen mit és mennyit? Gyerekszoba milyen lesz?
Én már nagyon várom, a férjem, készülünk rá, csak sajnos mindegyik barátnőm még szingli és nem akarom ezzel untatni őket!
Köszi!
Bár utólag vettem észre, hogy nem egészen jó témakörbe tettem!:)
Azért még várnék rátok lányok!:))
Persze, értelek én!
De nem programozott lesz a dolog!:) Szerencsére így is elég sokat szeretjük egymást!:) CSak esetleg szintén van olyan, aki várja, szeretne róla dumálni, de nem tudja kivel!
És tényleg csak olyanokról szerettem volna, hogy ki mit szeretne, esetleg van-e már neve stb.
Szia!
Én szívesen levelezek veled ilyen dolgokról, májusban lesz az esküvőnk és onnantól élesben megy majd a dolog :)
Ha van kedved írj! :)
M22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!