Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A barátnőm a kisfiának egy...

A barátnőm a kisfiának egy külföldi nevet szeretne adni, amit sajnos nem talált meg az utónévkönyvben. Hol és hogyan lehet elintézni, vagy legalább kérni, hogy a baba azt a nevet kapja, amit a szülei szeretnének?

Figyelt kérdés
2008. febr. 25. 09:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Melyik az a név? Mert nem mind van bent a könyvekben amit a boltokban lehet kapni.

2008. febr. 25. 09:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából több néven is gondolkodnak, ez az egyik: Bryan. :-)
2008. febr. 25. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megint én vagyok!

Nekünk a Medox tetszik és a [link]

oldalon megtaláltuk. Ez a név is be van anyakönyvezve.

Sajnos azt sehol nem fogják megengedni, hogy úgy legyen írva mint külföldön. Általában magyarosítják ezeket a neveket.

A "Brájen" is igy szerepel.

Üdv: 20 hetes kismama

2008. febr. 25. 09:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!Alig várom, hogy elmondjam neki. Nagyon fog örülni.
2008. febr. 25. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
12%

Kedves kismama, ugy valaszd meg gyermeked nevet,hogy egykoron még a gyermeked is oruljon neki, es ne legyen nevetseg targya a tobbi gyerek elott.

Az utcankban egy kislanyt " Oxana"-nak hivtak. Az a kislany szerencsetlen volt a neve miatt,mert minden gyerek ot csufolta a kulonosen hagzo neve miatt. Olyan sok szep nev van a magyar nyelvben talan talalsz egy megfelelot.

2008. ápr. 4. 20:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem volt egy Oxána nevű csoporttársam és ő büszke volt a nevére. Mindenki maga dönti el, milyen nevet ad a gyerekének.
2008. ápr. 19. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!