Ha "anya" a szülés után lemond a babájáról az apa javára (aki külföldi), hogy van a kórházi eljárás (mind az anya mind a baba részére)?
Figyelt kérdés
pl egy bababarát kórházban is ráteszik a mellkasára megszületéskor,engedik(kötelezik) az első szoptatásra,és abban a pár napban míg bent kell maradniuk?
nem az én helyzetem!!!
2011. jan. 9. 14:20
1/2 anonim válasza:
igen,de semmire nem kötelezik.
De várjon azzal a lemondó nyilatkozattal szülés utánig.
Sajnálom,h az ismerősőd ilyen helyzetbe kerüt.
2/2 anonim válasza:
Ha akarja, akkor lehet, de erre nem kötelezhetik. Igazából nem tudhatjuk, hogy miért dönt így, meglehet, hogy ez a legjobb, amit tenni tud, és az ilyen dolgok eléggé megnehezítik az elválást, ami szerintem amúgy sem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!