Nők, akik nem szoptattatok vagy nem szoptattatok, milyen lett a melletek a végén?
Az orvosom szerint, ha valaki nem akar szoptatni, akkor az kap a szülés UTÁN egy gyógyszert (Magyarországon tablettát, Amcsiban injekciót), ami elapasztja a tejet.
Ez rendben is van, na de, a melled már megtelt tejjel szülés előtt is? Mert van, akinek csordogál. (Vagy ha mástól nő meg, az eredmény ugyanaz.) A melled megnő, és visszahúzódik szülés után, ha nem szoptatsz.
Ugyanúgy lógni fog akkor is a melled, ha nem szoptatsz, de már terhes voltál, vagy az is sokat nyom a latban, hogy a gyerek rajta csüng évekig, és termelődik mindig újra a tej?
Mit gondoltok?
Mondjuk én nem vagyok alpári, csak jót nevettem ezen az elméleten és kész:)
De miért ideges ez a két válaszoló, akik beszélnek az allergiáról? Miért kell ennyire idegeskedni? Nagyon fura.
"Miután személyeskedve ideböffentette nekem"
ilyen szót meg nem használnék egyébként soha.:)
"Ne szoptasson, higgye azt, hogy a babák eleve tápszerre lettek kitalálva, ki a fene törődik vele!!!"
Na pá!"
Hűha, nyugalom, ismét.:) Senki se mondta, hogy a baba tápszerre "lett kitalálva", csak az volt a kérdésem, hogy akkor is lóg-e a mell, ha valaki nem szoptat.
Remélem, azért minden rendben van nálatok...mármint fejben.
Látom, hogy régi kérdés, de nem bírom ki, hogy ne írjak😂
Imádom, hogy rohadtul nem a kérdésre válaszolnak az emberek, és még bele is hergelik magukat😂
Jót röhögtem😁
És akkor azért válaszolok, hátha még érdekes lehet XD
Én nem sokáig szoptattam,mert babám betegen született, el is vitték másik kórházba, ahol 1 hétig volt. Persze jártunk be hozzá, amint kiengedtek, de így csak 1 hét után indult meg a tejem. Ez az idő pont elég volt, hogy teljesen rászokjon a cumisüvegre, cicin ordított. Kb. 2 hétig fejtem, de még amellé is kellett tápszer,aztán elapadt. A mellem ránézésre nem változott, de a szövetek lazábbak lettek, érezni. De nem vészes azért😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!