Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nők, akik nem szoptattatok...

Nők, akik nem szoptattatok vagy nem szoptattatok, milyen lett a melletek a végén?

Figyelt kérdés

Az orvosom szerint, ha valaki nem akar szoptatni, akkor az kap a szülés UTÁN egy gyógyszert (Magyarországon tablettát, Amcsiban injekciót), ami elapasztja a tejet.

Ez rendben is van, na de, a melled már megtelt tejjel szülés előtt is? Mert van, akinek csordogál. (Vagy ha mástól nő meg, az eredmény ugyanaz.) A melled megnő, és visszahúzódik szülés után, ha nem szoptatsz.

Ugyanúgy lógni fog akkor is a melled, ha nem szoptatsz, de már terhes voltál, vagy az is sokat nyom a latban, hogy a gyerek rajta csüng évekig, és termelődik mindig újra a tej?

Mit gondoltok?

2014. júl. 8. 13:36
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

Mondjuk én nem vagyok alpári, csak jót nevettem ezen az elméleten és kész:)

De miért ideges ez a két válaszoló, akik beszélnek az allergiáról? Miért kell ennyire idegeskedni? Nagyon fura.

"Miután személyeskedve ideböffentette nekem"

ilyen szót meg nem használnék egyébként soha.:)

"Ne szoptasson, higgye azt, hogy a babák eleve tápszerre lettek kitalálva, ki a fene törődik vele!!!"

Na pá!"

Hűha, nyugalom, ismét.:) Senki se mondta, hogy a baba tápszerre "lett kitalálva", csak az volt a kérdésem, hogy akkor is lóg-e a mell, ha valaki nem szoptat.

Remélem, azért minden rendben van nálatok...mármint fejben.

2014. júl. 11. 13:11
 52/55 anonim ***** válasza:
valaki törölte a válaszom...
2014. júl. 11. 17:01
 53/55 A kérdező kommentje:
én nem jelentettem senki válaszát, nem tudom, melyiket törölték a modik.
2014. júl. 11. 17:43
 54/55 anonim ***** válasza:
Kislányom 11 hónapos koráig szoptattam, 6 hóig csak anyatejet kapott. az első asztmás befulladása 4 hónaposan volt. ennyit az anyatej=nem lesz allergiás elméletről. a mellem terhesség alatt nem nőtt, csak szoptatás alatt. pajzsmirigyes lettem, lefogytam 10 kg-ot, ami az amúgy se túl mellemnek betett. régen 70 a volt, most 75 aa. lapos :-( de ez inkább a súlyom miatt van: 173 cm/53 kg.
2014. júl. 16. 19:48
 55/55 anonim ***** válasza:

Látom, hogy régi kérdés, de nem bírom ki, hogy ne írjak😂

Imádom, hogy rohadtul nem a kérdésre válaszolnak az emberek, és még bele is hergelik magukat😂

Jót röhögtem😁

És akkor azért válaszolok, hátha még érdekes lehet XD

Én nem sokáig szoptattam,mert babám betegen született, el is vitték másik kórházba, ahol 1 hétig volt. Persze jártunk be hozzá, amint kiengedtek, de így csak 1 hét után indult meg a tejem. Ez az idő pont elég volt, hogy teljesen rászokjon a cumisüvegre, cicin ordított. Kb. 2 hétig fejtem, de még amellé is kellett tápszer,aztán elapadt. A mellem ránézésre nem változott, de a szövetek lazábbak lettek, érezni. De nem vészes azért😊

2019. aug. 1. 17:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!