Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nők, akik nem szoptattatok...

Nők, akik nem szoptattatok vagy nem szoptattatok, milyen lett a melletek a végén?

Figyelt kérdés

Az orvosom szerint, ha valaki nem akar szoptatni, akkor az kap a szülés UTÁN egy gyógyszert (Magyarországon tablettát, Amcsiban injekciót), ami elapasztja a tejet.

Ez rendben is van, na de, a melled már megtelt tejjel szülés előtt is? Mert van, akinek csordogál. (Vagy ha mástól nő meg, az eredmény ugyanaz.) A melled megnő, és visszahúzódik szülés után, ha nem szoptatsz.

Ugyanúgy lógni fog akkor is a melled, ha nem szoptatsz, de már terhes voltál, vagy az is sokat nyom a latban, hogy a gyerek rajta csüng évekig, és termelődik mindig újra a tej?

Mit gondoltok?

2014. júl. 8. 13:36
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

utolsó: egyáltalán nem ez a központi témám, nekem mindegy ez a kérdés, a saját életemre nincs hatással.

És akkor mi van, ha nincs teje, és nem fogadja el a gyerek az üveget? nyilvánvalóan nem hal éhen minden ilyen baba, nem?

2014. júl. 10. 20:02
 32/55 anonim ***** válasza:

Vannak emberek, akik hisznek ebben a dologban??? Emberek? Néhány ember?

Elárulom, ez a néhány ember a WHO, az LLL, a Szoptatásért Magyar Egyesület, a SOTE, és még megannyi hiteles, tudománytisztelő, tényeken és vizsgálatokon alapuló tekintélyes intézmény!

Hol vannak a cáfolatok? Hol vannak az ellenvélemény tudományos bizonyítékai?

Hol vannak az idézetek, melyek bizonyítják, hogy intoleráns vagyok?

Ja, hogy sehol? Hát ez pech! Akkor mi a fenére akkora a mellény?

Nem az a baj, ha valaki mindent megtesz és MÉGSEM TUD szoptatni. Az a métely, aki a dudáit féltve NEM AKAR. Ráadásul oszt, gúnyol, kiröhög, megvet, besároz és megrágalmaz mindenkit, aki figyelembe véve a TÉNYEKET, képes és akar is szoptatni.

Lábamat nem törölném beléd ezek után! És én marha még tisztelettel beszéltem veled!...

2014. júl. 10. 21:42
 33/55 A kérdező kommentje:

hahó, nyugi:)

"Az a métely, aki a dudáit féltve NEM AKAR."

ez például szerintem intoleráns:))

2014. júl. 10. 22:09
 34/55 anonim ***** válasza:
Nem, kedvesem, ez TÉNYSZERŰ!
2014. júl. 10. 22:27
 35/55 A kérdező kommentje:

ja, nem tudtam, hogy az tényszerű, hogy te minek tartasz és kit. de oké.

amúgy a kérdés nem rólam szól, csak a dokimmal beszélgettem a kérdésről, mert eszembe jutott, vajon a nyugati nők melle szebb-e mert nem szoptatnak, vagy pedig már a terhesség alatt is meglógósodik-e.

2014. júl. 10. 22:32
 36/55 anonim ***** válasza:

Nézd, én tudományos területen megkérdőjelezhetetlen, a kérdésben abszolút kompetens intézmények hivatalos álláspontját adtam itt közre neked is, szép számmal, azokat egymástól függetlenül, ám csalhatatlanul nézetazonosan, mire te jössz az istentudjakicsoda egy darab dokiddal, mint ellenponttal.

Ha van kedved tovább vergődni, türelemmel várom a hiteles bizonyítékaidat, melyek nem Kovács 123 Bélától szájhagyomány útján terjedve származnak.

Ha ilyenekkel nem rendelkezel, akkor talán jobb lenne belátni, legalább magadnak, hogy tévedtél, hogy alaptalanul vádaskodtál, hogy másokat félrevezettél, hogy olyan stílust vettél fel, amilyet.

Nem kell nyilvános, fórumos önleleplezés, nekem bőven elég, ha ez otthon, nálad a 4 fal között történik meg, de ideje lenne végre felhagynod saját magad lejáratásával. A saját érdekedben.

2014. júl. 10. 22:41
 37/55 anonim ***** válasza:
Ja, és a kérdésed veleje: "Nők, akin nem szoptattatok, vagy nem szoptattatok" - ez már csak a hab a tortán! :)))))))
2014. júl. 10. 23:09
 38/55 anonim ***** válasza:
akiK nem szoptattatok, vagy nem szoptattatok...
2014. júl. 10. 23:12
 39/55 anonim ***** válasza:

Erre a válaszodra

"És akkor mi van, ha nincs teje, és nem fogadja el a gyerek az üveget? nyilvánvalóan nem hal éhen minden ilyen baba, nem?"

Hú te nagyon nem vagy képben a gyerekekkel, meg úgy általában ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.

Nem minden baba ilyen.... az enyém azt a kevés anyatejet kiszopizta a cicimből és semmi gondot nem okozott neki, hogy utána a cumisüvegből folytattuk a tápszerrel az etetést, mert megette. De az ismerősőmnél ez teljesen másképpen volt. A gyereknek csak a cici kellett, a cumisüveg nem!!!! Így nem tudott volna tápszert adni, hiába próbáltak több félét a tápszerből, nem kellett.

De itt is láthatod, hogy még ilyen is van, hogy még a tápszert sem fogadja el, sőt sokszor anyukák ide írnak kétségbe esve hogy mit tegyen, mert nem kell a babának a tápszer, de kevés a teje.... hát próbálkozni kell másik tápszerrel, na ez nem kevés pénz!!!!! Lehet az sem kell a gyereknek, az meg csak sír és sír. Lehet mindenáron valahogy de csiholjunk anyatejet a ciciből marad a megoldás, jó nagy kínlódás árán.

Nézd neked rengeteg éved van a gyerekvállalásig, elég éretlen a megnyilvánulásod így talán tini lehetsz. De hidd el mikor ott állsz majd a gyerekeddel a kezedben akkor rájössz milyen vicces volt a kérdésed és rájössz ez a leges legkisebb problémád, amik itt foglalkoztattak.

Amúgy nem hinném,hogy a külföldiek melle szebb, voltam nyaralni külföldön és láttam pár monokinis anyukát. Anyuka volt, mert ott volt a gyereke is és a melle...... hát fel vehette volna a fürdőruha felsőjét is.

Nézd ha szülsz, akkor úgysem úgy fogsz kinézni mintha sosem szültél volna, maradnak testi nyomai, van akinek elég kevés van akinek sok és drasztikus. De ha nagyon zavar bármi lehet plasztikáztatni és lehet szebb lesz mint régen.

2014. júl. 11. 08:22
 40/55 A kérdező kommentje:

"Amúgy nem hinném,hogy a külföldiek melle szebb, voltam nyaralni külföldön és láttam pár monokinis anyukát. Anyuka volt, mert ott volt a gyereke is és a melle"

Tehát te annak a pártján vagy, hogy aki nem szoptat, annak is csúnya lesz. Igen, épp erről szól a kérdés:) A többi körítést köszönöm!:) Nem vagyok tini, csak nincs a családban kisbaba, mivel minden gyerek még csak huszonéves, így fogalmam sincs róluk+nem is foglalkozom még ilyesmikkel.

2014. júl. 11. 08:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!