Csajok, nyugtassatok meg, ugye nem fog elmenni a tejem?
Ha ezen tovább és tovább stresszeled magad, akkor nem túlzottan teszel jót a tejnek, de elapasztani nem fogod. :) És a vér sem megy át a tejbe. (Egyébként ez olyan esetben sem káros az egészségre, ha a kisebesedett mellbimbóból esetleg pár cseppet lenyel a baba, míg szopik. De nyilván érdemes ellene tenni.)
Csak megjegyzésként, hogy de viszont szinte minden gyógyszer hatóanyaga és minden a te szervezetedbe bekerült vagy azzal érintkezett káros anyag átmegy az anyatejbe is, nemcsak a szükséges tápanyagok. (Egy célirányos vizsgálat pl. több, mint 200-at mutatott ki belőlük az anyatejben, amit aztán a tápszergyárak rögtön fel is használtak a saját műanyagjaik népszerűsítésére..) De ettől függetlenül még mindig jó az anyatej (szoptatás), sőt, a legjobb!
Amit lenyelsz vér nem megy át a tejbe. Viszont a stressz nem tesz jót, de ez nem volt mindennapos így ne aggódj. Én sokat stresszeltem szülés után, sokat aggódtam, sírtam, meg is lett az eredménye. Csökkent a tejtermelésem. Így tápszerrel kell kiegészítenem a tejcsim. :( Szóval, hogy megoldódott a problémád már gondolom nincs okod stresszelni. Nem fog elmenni a tejed sem.
1 hós kislány anyukája
Nagyon sok stresszen mentem át amióta szoptatok,nálam nem ment a tej rovására.
De ha már túl vagy rajta akkor minden oké!
A tej sokkal nehezebben megy el, nem egyik napról a másikra. Próbálj meg most már lazítani, pihenni, aludni (ha tudsz). A vér miatt ne aggódj!
Jobbulást, remélhetőleg most már nem fog fájni a többi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!