Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem fog elmenni a tejem ha 3...

Nem fog elmenni a tejem ha 3 napig nem szoptatok? És a kisfiam elfogja még utána is fogadni?

Figyelt kérdés
Nyárra kaptam időpontot egy műtétre és ez 3 nap távollétet jelent. Akkor 6 hós lesz a babám. Tápszert is kap az anyatej mellett már 2 hetes korától. Tejem az van elég eddig is volt csak nem lakik vele jól ezért kaptunk tápszert is mellé. De nagyon félek hogy mi lesz ha kimarad ez a pár nap.Fejni fogom magam az biztos.
2011. jún. 9. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha szorgalmasan fejed, akkor nem lesz gond.

A baba is el fogja fogadni, 3 nap nem olyan sok. Én ugyanígy jártam, műtét miatt 5 nap kiesett. Hát necces volt, mert akkor még az elején jártam (+kórházi körülmények) és nehezen ment a fejés, de végül megmaradt a tejem, visszaállt rendesen.

2011. jún. 9. 12:40
 2/7 A kérdező kommentje:
És hányszor fejted? én amugy itthon egyáltalán nem fejem. Talán az első másfél hónapban fejtem de nagyon fájt és nem erőltettem tovább. Végülis brutál sok a tejem, csak nem laktatja. :(
2011. jún. 9. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalatom az hogy ha már most tápszert is kell adnod melléje,akkor a 6.ik hónapra már igencsak meg fog csappanni a tejed,és lehet hogy ez a 3 nap fogja végleg betenni az ajtót. legalábbis én igy voltam.
2011. jún. 9. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Mi az hogy sok a tejed csak nem laktatja??
2011. jún. 9. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én ugyanúgy fejtem, ahogy itthon etettem volna. Tehát, amikor kb evésidő lett volna, akkor kifejtem mindent, amit tudtam. De nekem még csak pici, 1 hónapos volt, és csak anyatejes. A gondom az volt, hogy a kórházi napirend és "programok" miatt nem mindig tudtam időben fejni, hol előbb, hol később, így kicsit összezavartam a rendszert.
2011. jún. 9. 12:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Az hogy nem igazán van benne tápanyag ,mivel nekem problémáim vannak az evéssel és nem tudok bevinni annyi tápanyagot amire szüksége lenne. Tehát nem is zsíros a tejem. Viszont rengeteg van bármikor lefejek egy cumisüveggel ha kell. Tehát attol nem félek hogy ha továbbra is igy eszik akkor elmenne a tejem , mert simán túl leszünk mi már az egy éven is. Engem ez a 3 nap kiesés rémisztett meg de már nem aggódom . Az első válaszoló megnyugtatott.
2011. jún. 9. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Fiam 8 és 14 hónapos korban kimaradt 1 hét, 21 hónapos koréig ciczett.
2011. jún. 9. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!