8 hónapja szoptatok, még nem jött meg, lehet, hogy nem is fog végig még szopizik a kisfiam?
Figyelt kérdés
Még egy nap 8-9-szer is cicizik, éjszaka is, lehet, hogy ez a sűrű szopizás az oka? Nem mintha hiányozna, csak néha görcsölgetek, mindig azt hiszem, hogy most biztosan megjön és nem.2010. nov. 7. 21:09
1/7 anonim válasza:
10 hónapos volt a fiam, amikor megjött:)
2/7 anonim válasza:
Szia! 27 hónapot szoptattam és addig nem volt meg. mikor az esti kimaradt, mert elmentünk nyaralni és fáradt lett nem kellet a cicko rá másnap este megjött. Sok sikert a szopihoz!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De jó neked, hogy 27 hónapig szoptattál, én is nagyon szeretnék sokáig. Akkor én is lehet, hogy azért görcsölök időnként, mert a szervezetem érzi, hogy akkor valaminek lenni kéne, de a szopi miatt meg mégse. Első válaszoló te akkor még hányszor szoptattál?
2010. nov. 7. 21:20
4/7 anonim válasza:
Az elsőnél 6-7 szer szoptattam,7 hóra megjött,2szer megjött,majd sikerült a kistesó,vele 11 hónál jött meg.
5/7 anonim válasza:
Én még mindig szoptatok(15 hónapja), de már a negyedik hónapban "megjött".Szerintem ez is változó mindenkinél.
6/7 anonim válasza:
Nekem 11 hónap után jött meg, közben egyszer kimaradt.
Lassan 20 hónapja szoptatok.
7/7 anonim válasza:
11,5 hónapja szoptatok és nekem se jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!