7hetes a babám csak szopizik, most felírta a dokim a cezarette fogamzásgátlót, de annyi rosszat olvastam róla, hogy nem kezdem el szedni. Jól teszem? Addig nem sem jön amíg szoptatok?
Figyelt kérdés
Szopis időszak alatt terherbe esés sűrűn előfordul? arra gondoltam inkább zokniban ameddig szoptatok, és utánna meg visszatérek a régi fogamzásgátlómhoz ami már bevállt.2009. máj. 1. 11:17
1/7 anonim válasza:
Szia! Ha gondolod,akkor ne szedd,de a szoptatás alatt is terhes lehetsz, az én babám 2 és fél hónapos,már egyszer megjött.Van más hormonmetes fogamzásgátló is mint a gumi. A pharmatex termékeket ajánlom, recept nélkül kaphatóak.Tampon,kúp ,tabletta is van belőle
2/7 A kérdező kommentje:
És a pharmatex termékek drágák?
2009. máj. 1. 11:33
3/7 anonim válasza:
Énis a Cerazettet szedem már lasan 1 hónapja és szoptatok énis, semmi bajunk! Ha minden mellékhatást figyelembe vennél akkor semmi gyogyszert nem szedhetnél.
4/7 anonim válasza:
Nekem most lesz 9 hós a kisfiam és 6 hetes kora óta szedem a Cerezettét és még mindíg van tejem és semmi bajunk sincs. Te mi rosszat hallottál róla? Van injekció is ami ha jól tudom 3 hónapig véd. Kérdezz rá a dokidtól.
5/7 anonim válasza:
Én 4 hónapig kínlódtam a Cerazzettével,abból több,mint 10 hetet végigvéreztem és baránztam.
Rémes volt,de a dokim azt mondta ez normális és beáll EGYKETTŐRE.Hát 4 hónap után én is inkább a gumit választottam!
6/7 anonim válasza:
1000 Ft körül van 10db pharmatex tabletta, anyukám nagyon régóta csak azt használja, a tablettát, amit fel kell helyezni sex előtt 15 perccel, teljesen elolvad a hüvelyben.
7/7 anonim válasza:
nekem is megjött a mensim, a kislányom 2 hónapos. Itthon ki van váltva a Cerazette, de nem merem elkezdeni szedni, ugyanazon okokból mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!