Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cezarette fogamzásgátlót szoptatás alatt lehet úgy szedni hogy nem jött meg a menses? Ha igen mikor kezdtétek el?
Figyelt kérdés
Nekem az orvos azt mondta hogy akár azonnal de a használatiba úgy van irva hogy vérzés első napjától.
De mint tudjuk szoptatás alatt nincs menszesz vagy rendszertelen.
Ezért is érdeklődnék!
2010. máj. 6. 16:52
1/2 anonim válasza:
Azonnal elkezdheted szedni. Lehet hogy mellette sem fog megjönni több hónapon keresztül, de lehet hogy két hetente menstruálsz. Viszont ha a szoptatás már kevesebb mint a szilárd táplálék, akkor mindenképp írass valami mást, mert többen estek így teherbe. Jó babázást!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi különben tegnap hajnalban megjött, és mindössze 6 hete szültem és szoptatok.
Azt nem tudom mennyire lesz rendszertelen majd kiderül!
A szoptatás 3 óránkénti legalábbis arra törekszem, és kicsit kevesebb is lett a tejem de most már végig fogom szedni mert 8000 ft nem kis pénz igy sem!!
Majd megmondom a páromnak hogy vigyázzunk igy is!!
2010. máj. 10. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!