Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót érdemes szedni szoptatás alatt? Nem befolyásolja a tejtermelés és a tej izét?
Figyelt kérdés
2008. márc. 28. 12:20
1/12 anonim válasza:
Én nem szedek és nem is fogok. Tudom azt mondják lehet, de a gyógyszeripar sokmindenre azt mondja.
2/12 anonim válasza:
Szia! Én 3 éve a cerezettát szedtem, az jó volt, bár barnás vérzésem volt mellette. A tej termelést nem befolyásolta, sehogy sem. Előtte 5 évvel volt valamilyen más szoptatás alatti fogamzásgátló, ami szuper jó vol, se vérzés mellette se semmi, de azt már kivonták a forgalomból.
Hogyha szoptatás alatt nem akarsz újra teherbe esni, akkor én nagyon tudom ajánlani a fogamzásgátlót a szoptatás alatt is!
A legjobbakat!
3/12 anonim válasza:
a szoptatás a legjobb fogamzásgátlás :)
4/12 anonim válasza:
Teljesen jó, amit az első válaszadó belinkelt! Nem tudom, miért 0-zta le neki valaki, h nem hasznos, hiszen ez köztudottan is így van, de mindegy.
5/12 anonim válasza:
Szia !Szopi mellett is teherbe lehet esni.A kereszlányom 5 hetes , és a tesóm szoptatás alatt lett vele terhes.Én a pharmatexet használtam , ez hüvelytabletta.Teljesen megvoltam elégedve vele.
6/12 anonim válasza:
Azért mert az LLL egy gyökér oldal, ami hülyeségekkel tömi a hiszékeny kismamák fejét.
7/12 anonim válasza:
Lehet, hogy gyökér, de én mégsem menstruálok, és peteérésem sincs, mert úgy szoptatok, ahogyan le vanb írva:)
8/12 anonim válasza:
Szeretet és gondoskodás az hülyeség? Én akkor hiszékeny vagyok...
9/12 anonim válasza:
A szeretet és gondoskodás nem hülyeség, de ott annyi marhaság van leírva, hogy komolyan mondom, nem tudom, mit csinálnék, ha nem lennék képzett csecsemőgondozó, és megfogadnék minden hülyeséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!