Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátlót érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátlót érdemes szedni szoptatás alatt? Nem befolyásolja a tejtermelés és a tej izét?

Figyelt kérdés
2008. márc. 28. 12:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%

Én nem szedek és nem is fogok. Tudom azt mondják lehet, de a gyógyszeripar sokmindenre azt mondja.

[link]

2008. márc. 28. 12:31
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Szia! Én 3 éve a cerezettát szedtem, az jó volt, bár barnás vérzésem volt mellette. A tej termelést nem befolyásolta, sehogy sem. Előtte 5 évvel volt valamilyen más szoptatás alatti fogamzásgátló, ami szuper jó vol, se vérzés mellette se semmi, de azt már kivonták a forgalomból.

Hogyha szoptatás alatt nem akarsz újra teherbe esni, akkor én nagyon tudom ajánlani a fogamzásgátlót a szoptatás alatt is!

A legjobbakat!

2008. márc. 28. 13:16
 3/12 anonim válasza:
26%
a szoptatás a legjobb fogamzásgátlás :)
2008. márc. 28. 19:41
 4/12 anonim válasza:
29%
Teljesen jó, amit az első válaszadó belinkelt! Nem tudom, miért 0-zta le neki valaki, h nem hasznos, hiszen ez köztudottan is így van, de mindegy.
2008. márc. 28. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Szia !Szopi mellett is teherbe lehet esni.A kereszlányom 5 hetes , és a tesóm szoptatás alatt lett vele terhes.Én a pharmatexet használtam , ez hüvelytabletta.Teljesen megvoltam elégedve vele.
2008. márc. 28. 21:59
 6/12 anonim válasza:
37%
Azért mert az LLL egy gyökér oldal, ami hülyeségekkel tömi a hiszékeny kismamák fejét.
2008. márc. 29. 11:00
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Lehet, hogy gyökér, de én mégsem menstruálok, és peteérésem sincs, mert úgy szoptatok, ahogyan le vanb írva:)
2008. márc. 30. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:
25%
Szeretet és gondoskodás az hülyeség? Én akkor hiszékeny vagyok...
2008. márc. 31. 09:55
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
A szeretet és gondoskodás nem hülyeség, de ott annyi marhaság van leírva, hogy komolyan mondom, nem tudom, mit csinálnék, ha nem lennék képzett csecsemőgondozó, és megfogadnék minden hülyeséget...
2008. márc. 31. 12:15
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Mi a hülyeség benne, pl.?
2008. márc. 31. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!