Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót érdemes szedni szoptatás alatt? Nem befolyásolja a tejtermelés és a tej izét?
Figyelt kérdés
2008. márc. 28. 12:20
11/12 anonim válasza:
Miért offolgattok állandóan? Ez nem érdemben válasz a kérdezőnek.
Az, hogy milyen fogamzásgátlás a megfelelő, azt az orvosod fogja felvázolni, ha rákérdezel. Nekem pl a 6 hetes kontroll alkalmával sorolta fel a szoptatás alatt lehetséges fog. gátló módszereket, és én is cerazettet szedtem. Sajna az elején valóban előfordul pecsételő vérzés, de még mindig jobb, mint egy nem kívánt, és megszakított terhesség. És a szoptatás nem nyújt 100 %-os védelmet. Hiszen aki betartja az LLL által leírtakat, annak is megjöhet, mert ez női szervezet függő. Nálunk nem befolyásolta sem a tej mennyiségét, sem az ízét.
Sikeres szoptatást! :o)
12/12 anonim válasza:
Sziasztok!! Ne hogy már összekülönbözzetek ezen....mindenkinek másak a nézetei és ezt jobb tiszteletbe tartani.Nem biztos hogy te is úgy alszol mint én de reggel mégis kipihenten ébredsz.Lehet hogy hülye példa volt,de azt hiszem érthető.Én rengeteg jó tanácsot olvasok itt,de volt olyan is, ami nekem nem vált be, pedig sokan sztárolták az ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!