Lehet e szoptatás alatt elmenni arcmasszázsra?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 13:51
2/8 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. márc. 21. 15:00
3/8 anonim válasza:
Én voltam nagy kezelésen, abban ugye van arcmasszázs is. Szerintem nyugodtan, csak a teljes testmasszázsra nem ajánlatos.
4/8 A kérdező kommentje:
Én is ma megyek nagy kezelésre, kis kényeztetés már igazán rám fér. Abban is van arcmasszázs, és elbizonytalanodtam. Tudom, hogy a hátat nem lehet masszírozni, csak azt nem tudom, hogy arcot, kezet, lábat lehet e.
2011. márc. 21. 15:50
5/8 anonim válasza:
Az arcot nem tudom, nem tudom, hogy ott milyen pontok vannak. De hát- és lábmasszázsra nem szabad. Miért nem mész el kifejezetten kismama masszázsra? Biztosan, ott is csinálnak arcmasszázst. Én nagyon el szerettem volna menni, de valahogy mindig közbejött valami. Pedig jól esett volna, mivel fájt a hátam rendesen:)
6/8 anonim válasza:
Most látom, hogy szoptatás alatt. Elnézést, félrenéztem. Szoptatás alatt nem tudom...
7/8 anonim válasza:
off! miért nem lehet a szoptatás alatt teljes testmasszázsra menni?
8/8 A kérdező kommentje:
Mert méreganyagok szabadulnak fel és kiválasztódik a tejbe.
2011. márc. 22. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!