Anyatejes babák anyukái tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
8 hós kislányomat szeretném elválasztani, de eddig hiába próbálkoztam nem sikertült. Minden étkezést kiváltottunk már,de amikor próbálom napközben elaltatni akkor sehogy sem hagyja magát, csak sír, csakis szoptatással hajlandó elaludni. Emiatt sétálni is úgy tudunk kimenni, hogy két alvás között, mert addigra haza kell jönni, mert a babakocsiban sem hajlandó elaludni. Amikor az apukája altatja vele elalszik ha ringatja és énekel neki, de ha én is itthon vagyok akkor nála is ordít. Éjszaka egyszer ébred ilyenkor átrakjuk magunk közé, fekve mellre teszem és mindhárman alszunk reggelig, Ezzel még nincs is probléma, nem az éjszakairól szeretném leszoktatni, csak napközben szeretném már cici nélkül elaltatni. Mit tegyek? Hogyan próbálkozzam? Sírni nem szeretném hagyni2014. jún. 12. 08:32
1/3 anonim válasza:
sokan küzdünk ezzel a problémával. 8 hósan nekem se akart leszokni róla...10 hónapos múlt amikor a cici mellett pár korty vizet ivott és hajlandó volt 2-3 másodpercre azt cumizni. és napról napra nőtt ez az idő.teljesen 15 hósan sikerült elválasztani. 8 hósan ne erőltesd szerintem. nem tudom milyen barátságban van a cumisüveggel, de ha semmilyenbe, akkor néha add neki oda játszani, hogy már ismerős legyen majd neki. és 2-2,5 hó múlva próbálgasd adni neki. nekem ez vált be...de tudom ilyenkor milyen kilátástalannak tűnik az elválasztás. de nyugi! fog menni, csak most még korai
2/3 anonim válasza:
Cumival nem próbálkoztál? Nekem pont most, ezekben a pillanazokban először elaludt cumival.:) Igaz ,hogy a kezemben alszik.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! születése óta se a cumit, se a cumisüveget nem veszi el, próbálkoztam már másik cumisüveggel, volt neki MAM és Avent, aztán bepróbálkoztam a csőröspoharakkal, szintén MAM és Avent de azok sem kellenek neki, viszont mivel most már rendes ételt eszik mind az öt étkezés alkalmával, így mindig kér vizet, amit a babavizes Janás kisüvegből iszik, de abból meg mindig össze-vissza folyata aranyom mert az meg még nem neki való. Most próbálkozom kedves első a tanácsoddal, képzeld éppen az aventes cumisüveggel játszik, tettem bele egy kis vizet egész jól el van vele, ahhoz képest, hogy régen meg sem fogta :)
2014. jún. 12. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!