Anyatejes- HA t? pszeres babák anyukái! Babátok mennyi idö mulva szokta meg a tápszert, mikor ette meg az adagját?
Figyelt kérdés
Este kell a potlás, de nem igazán értékeli. 4 honapos lesz. Tegnap 50ml.t kanalaztam bele, mert a cumisüveggel se tud mit kezdeni. Vagy van az Avent varázsitatonk, probáljam azzal? (egyáltalán, jön abbol valami? :-))) )
Ja, és azért HA-s, mert ha tejet ittam, fájt a hasa, igy féltem hogy a sima tápszert se birná. Jol választottam?
(külföld, itt nem a doki irja ki)
2011. febr. 23. 11:26
1/3 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem kell a cumisüveg, különben nagy eséllyel lenne cumizavaros. A varázsitatót majd 1 éves kor körül próbáld meg. Kanalazás helyett ha nem megy próbálj kis pohárból adni neki. Attól, mert fájt a hasa amiért te tejet ittál, nem kellett volna HA-st venned, mivel a tápszer és a tehéntej 2 külön dolog. Ennek ellenére mindegy milyet veszel. Próbáld meg egy kis anyatejjel összekeverni, hátha jobban elfogadja. Te pedig fejj fejj folyamatosan, igyál sok folyadékot, alkohol mentes sört és laktoherb teát.
2/3 anonim válasza:
Én 4-5 hónapos korától varázsitatót használtam abból adtam avizet/teát, ,mert nyár volt és meleg, mondjuk nem nagyon ivott.
1 éves korig a puha fejet, utána a keményet
Ja és mellet cumizik, nem lett cumizavaros, emellettmég szopik (2 éves lesz)
3/3 anonim válasza:
Jól tetted a HA tápszert. Jobb biztosra menni. Én pépből is HA-t fogok adni neki. Enyém nem szerette a kanalazást, a pohárból szépen ivott de utána kibukizta... szóval cumisüvegeztünk és semmi cumizavar, simán szopik is. Van amúgy olyan baba, amelyik nem szereti a HA tápszert, de ezzel szoktak kezdeni. Szerintem mondd meg a dokinéninek, hogy nem szereti (ha szeretné, megenné bármiből). Fel fog írni másikat, amit jobban kedvelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!