Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyatejes babák elfogadják a...

Anyatejes babák elfogadják a tápszert könnyen?

Figyelt kérdés

6 hónapos lesz a kislányom és sajnos egyre kevesebb a tejem. Az a szerencse, hogy amíg sok volt, telepakoltam a mélyhűtőt, de a készlet nagyon fogytán van, így hétfőn megyünk a védőnőhöz, hogy legyen a további etetése.

Gondolom kell majd pótlás az anyatej mellé + a hozzátáplálást is meg kell kezdenem, el fogja vajon fogadni, hogy kevesebbet lesz cicin? El fogja fogadni a tápszer ízét, ha arra kerülne sor?

Görcsbe van a gyomrom, amikor cicin van és sír, mert nem elég. Annyira sajnálom, pedig mindent megtettem, hogy több legyen.

2011. febr. 26. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:
hát mi most próbálkoztunk és nem tetszett neki a rendes tápszer. mi tejnélküli milupa jött be neki, azt eszi!
2011. febr. 26. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk szerencsére egy perc alatt elfogadta a tápszert. Mondjuk az almát meg nem igazán szereti...na de hát minden baba más.
2011. febr. 26. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk szerencsére elfogadta könnyen.Sajnos csak 2 hónapos koráig tudtam szoptatni,szinte egyik napról a másikra kellett váltanunk tápszerre.Semmi probléma nem volt,szépen elfogadta.
2011. febr. 27. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:
A lányom egyből elfogadta 3 hónaposan, pedig Ha-s tápit kapott, aminek az anyatejhez képest rémes íze és szaga van!
2011. febr. 27. 12:17
 5/8 xStefix ***** válasza:
Leírnád, hogy mi az a minden?
2011. febr. 28. 15:04
 6/8 A kérdező kommentje:

Napi 6x eszem (egészséges ételeket), iszom legalább 2,5-3 liter mentes vizet, pihenek eleget, nem erőltetem meg magam, sokszor mellre teszem a babámat, éjjel pedig kétszer kelek fel fejni, éjfélkor és hajnal fél 4-kor, így megvan 200 ml (mert cicinként csak 50 jön le/alkalom).

Van még más tanácsod?

2011. febr. 28. 21:08
 7/8 xStefix ***** válasza:

Ezek után: miből gondolod, hogy egyre kevesebb a tejed?

És miért kelsz fel éjjel fejni?

2011. márc. 2. 16:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hanem tudom, ugyanis mivel sírt a babám és szopta a kis kezét, elkezdtem mérni, hogy mennyit eszik. Napközben is a két mellből max. 140-160-at tud szopizni, így pótolnom kell mindig. Éjjel pedig amit lefejek 180-200-at, azt is tudom adni neki nappal kiegészítésnek, mert a mélyhűtőből rohamosan fogynak a lefagyasztott anyatejek.
2011. márc. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!