Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 6 hós, csak anyatejes babák...

6 hós, csak anyatejes babák anyukái? Hogy álltok a hozzátáplálással?

Figyelt kérdés
Mi most kezdjük, fél évesek vagyunk, de nem nagyon jött be az alma eddig neki.Második napja próbálom a levét.Fintorog, sőt öklendezik.Mi mással próbálkozhtanék így elsőre?Barack?Tapasztalatok?Ötletek?És mennyit hízott 5 hónapos korához képest fél éves korára?Kevés a 30 deka?Mennyit kellene?
2010. márc. 2. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

A fiam ugyan 10 hónapos, de így hosszabb távon láthatod:)

6 hónaposan kezdtük, mindenből minimális mennyiségeket evett, szoptatás ment (sőt, megy) tovább ugyanúgy.

Én hetente próbáltam új ízt (barack, srépa, krumpli, sütőtök első hónapban)

Aztán ahogy felült (7 és fél hónaposan) etetőszékbe tettem és darabkákat kapott. Kb. ugyanannyi ment le, mint előtte, de legalább élvezte, hogy ott van velünk, nézelődhet, fogdoshat rendesen.

Aztán 9 hónaposan egyszerre, szinte egyik napról a másikra, elkezdett mennyiségeket enni.

2010. márc. 2. 13:45
 2/5 anonim válasza:

Szia!

Az én fiam 6.5 hós. Orvos tanácsára kezdtük (volna) a gyümiket 5 hósan. Na azóta is ott tartunk. Semmit nem eszik meg, mindent kitol a szájából, sőt egyszerűen elfordítja a fejét... Csak a szopi meg a szopi.Volt alma, barack, banán, sütőtök, burgonya, répa próba, de egyenlőre semmi. Védőnő szerint hagyjam rá, majd egyszer rákap az ízére.

2010. márc. 2. 18:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Húha, kedves utolsó, remélem mi nem járunk így ,eddig az alma nem jött be nekünk sem.
2010. márc. 3. 10:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja, és azt megkérdezném hogy gyarapszik rendesen a babád, attól hogy nem eszik még mást?
2010. márc. 3. 10:55
 5/5 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy csak most írok, de nem néztem meg ddig. Igen, gyarapszik, most utoljára igaz, csak 30 dkg-t, de doki azt mondta nem baj. Közben azért eszeget piciket, de csak az üveges gyümikből párat, és csak kicsi mennyiségeket...Próbálgatom a főziket is, egyszer csak rá "harap":))))
2010. márc. 19. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!