Szoptatás és szex? Hogy viseli a párotok a melleitek megváltozott funkcióját?
Figyelt kérdés
Én még nem voltam terhes..és hát azért kérdezem, mert nem tudom elképzelni :)!
Szóval ami azelőtt csak a párotoké volt, és egy eléggé érzékeny dolog, most valami egészen másra való, és tej van benne.Hogy van ez? Mesélnétek róla? Hogy áll hozzá ehhez egy férfi? Nekem mindig azt mondta a volt párom, hogy ha egyszer lesz babán ő biztos megkóstolja az anyatejet :D.Nálatok volt ilyen kívánság?Megkóstoltátok milyen az anyatej?
22l
2010. jan. 2. 12:48
11/16 anonim válasza:
Köszi kérdező :D. Nem éreztem magam gusztustalannak. A férjem közben ezt nem vette észre és azért nem tejömlésről volt szó ...
13/16 A kérdező kommentje:
De én tényleg nem értem miért mondjátok ezt :D..nekem semmi bajom ezzel így belegondolva, tök természetes dolog, és nem is tudsz mit tenni ellene :)
Azt hittem majd ti anyukák fogjátok itt ezt bizonygatni, és éppen ellenkezőleg :)
Csodálkozom !
2010. jan. 5. 21:41
14/16 anonim válasza:
Min csodálkozol. Lehet hogy te számodra tök jó dolog hogy szembe találod a férjed és ő is röhög ezen de pár embernek ez nem valami kellemes élmény. Mindenkinek más.
15/16 anonim válasza:
Egyébként én is csodálkozom, hogy csak én veszem ezt ennyire életszerűnek, de tényleg mindenkinek más. A "csöpögős" anyuka :DD
16/16 A kérdező kommentje:
:)))
2010. jan. 7. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!