Szex szoptatás után? (a mellekre gondolok)
Figyelt kérdés
Még nincs gyermekem, hosszútávú tervek között szerepel. De már előre félek a szoptatástól (is).
Szoptatás után nem volt furcsa érzés, hogy a párotok szájában van a melletek? Illetve neki nem volt idegen, netán undorító?
Nem arra gondolok, hogy esetleg tej jött volna belőle (bár ennél bizarrabbat szex közben alig tudnék elképzelni). Csak maga a szituáció, hogy ami addig "cumisüveg" volt, az a szex része?
2011. aug. 3. 21:11
1/5 anonim válasza:
csendben mosolygok a kérdéseden....
örülök, hogy ennyi időd van ilyeneken gondolkodni, és kicsit irigyellek is érte. majd ha szoptatni fogsz, esetleg utána szexelni, eszedbe sem fognak jutni ezek a témák , olyan fáradt leszel..... - egy 15 hós - még szopizó - baba anyukája
2/5 anonim válasza:
Hát inkább úgy mondom, nem idegen, meg ilyesmi, csak nem jó. Nekem legalábbis. Olyan érzékeny a mellem, így hogy még szoptatok, hogy szex közben ez a rész minimálisra van csökkentve vagy egyátalán nincs, mert nem jó érzés. Lányommal miután nem szopizott, nem volt gond, újra jó volt ez a dolog.
3/5 anonim válasza:
Míg szoptattam a kislányom, egyikünknek sem jutott eszébe, hogy "játszon" a melleimmel. Viszont utána.... :) Tej természetesen már nem jött belőle, alakja újra eredeti, az érzés...húúú, mint régen :) Szoptatás alatt nem is hiányzott.
4/5 anonim válasza:
Nálunk is hanyagolva volt a mellem, amíg szoptattam. A tejcsorgást nem tudod akaratlagosan befolyásolni, ha jön hát jön. Nekem volt, hogy szoptatás után fél órával már csöpögött.
5/5 anonim válasza:
Én le sem feküdtem a férjemmel amíg tejem volt. Kívántam, de mennyire..! De nem voltam rá képes, undorodtam magamtol meg a fájó, csöpögő melleimtől de leginkább a tejtől. Azt kívántam bár ne is lennének melleim. Kiráz a hideg még most is. Nem is szoptattam csak fejtem azt is csak amennyit muszáj volt aztan hála Istennek 7 hét után elapadt. Ettől függetlenül a gyereket imàdom és ő is engem de nekem tényleg a kínok kínja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!