Szex és szoptatás - végig így marad?
Lassan egy éves a fiam, még bőven szoptatom, és éjjel is számtalanszor ébred. Valószínűleg ez miatt is lehet, hogy az ég világon semmi kedvem nincs a házasélethez.
Valami defektusom van, vagy ez nem egyedi probléma?
Úgy sajnálom már a férjemet, de egyszerűen nem tudom magam rávenni...
húúú hát én már nem szoptatok egy ideje de úgy látszik aszexuális maradtam :SSS
azért igyekszem rávenni magam, válni nem szeretnék. férjem meg nem szereti ha kényszerből vagyok vele :S bízom benne, hogy még vissza jön a vágy!
2.vagyok.
Meg kell egy kicsit erőltetni magatokat lányok! Én is azt csináltam. Most meg már olyan mint régen. Sokszor már én piszkálom Őt, hogy legyen már valami. :) Pedig higgyétek el, hogy nem gondoltam volna, hogy valaha még leszek ilyen. Kellett hozzá 2 év. Sajna...de már hamarabb is el lehetett volna kezdeni.
Ohh, akkor van sorstárs.
Mi összesen háromszor voltunk együtt mióta megvan a gyerek, leírni is borzasztó. :(
Mondjuk, nem is menstruálok még, gondolom, a hormonok is közrejátszhatnak.
Párom is azon panaszkodik, hogy csak pisilésre használhatja max. Engem már a gondolat is émelyit, hogy Úgy érintene meg... Ez azóta van, hogy összehoztuk a lánykánkat, előtte a fáradtság miatt volt kevés hancúr, de volt.
Most hajjaj... talán december végén voltunk együtt...
3hónapos a kicsi
Jaj, lányok. De jó, hogy nem vagyok egyedül! (ez most nem káröröm!) Egyszerűen nem bírom magam rávenni! Úgy vagyok vele, mint Lanfear. :-)
Már sajnálom a párom...
újabb sorstárs vagyok. a nagyobb 2 éves a kicsi 9 hós. gőzöm sincs hogy hoztuk össze.
mióta megszületett nagyon nagyon kell koncentrálnom, hogy legalább 3 hetente rávegyem magam.
szörnyű mennyire nem kívánom......
én most ott tartok, hogy kérek bogyót a nődokitól.
2.vagyok.
Na, igen így van ez ahogy írod. Szerintem csak elkezdeni nehéz ezt kell erőltetni és egy idő tuti lesz kedvetek már! Csak újra rá kell érezni! hajrá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!