Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szex és szoptatás - végig így...

Szex és szoptatás - végig így marad?

Figyelt kérdés

Lassan egy éves a fiam, még bőven szoptatom, és éjjel is számtalanszor ébred. Valószínűleg ez miatt is lehet, hogy az ég világon semmi kedvem nincs a házasélethez.

Valami defektusom van, vagy ez nem egyedi probléma?

Úgy sajnálom már a férjemet, de egyszerűen nem tudom magam rávenni...

2011. ápr. 29. 21:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%
Nekem nem volt semmi ilyen problémám, talán mert nagyon szeretem a férjemet. Jobb ha megpróbáltok újra visszazökkenni, különben nem a férj hibája lesz ha félrelép. Utána jön a válás, és mindent a feleség akar magának, vagyont, gyerekeket, mert ugye a férj volt aki félrelépett. Meg persze a jog is mindig a nő pártján áll. Egyik férfi barátom járt pont így, a nőé lett a két gyerek meg kapott még közel 50 millió készpénzt meg a drága lakást is otthagyta nekik. Azóta szegény nem talál magára, csak a pénze maradt, semmi más. Egy férfi akkor sem élhet szex nélkül ha gyereke lesz, de egy nő sem. És ha a férj annyira szereti a feleségét, hogy az sem érdekli hogy pár kilót felszedett, sőt azt mondja még csinosabb is lett, azt nem szabad elengedni, mert akkor nem csak jó férj, hanem nagyon jó apa is. Egy gyereknek a normális fejlődéshez pedig mindkét szülőre szüksége van.
2011. ápr. 29. 22:04
 12/22 A kérdező kommentje:

Jaj de jó hogy ennyien írtatok! Köszi!

Amúgy az utóbbi alkalom tényleg meglepően jó volt, csak tényleg, iszonyú nehéz rávenni magam.

Hát akkor, csajok, fel a fejjel, éljenek a pasik, próbáljunk nekik örömöt szerezni (meg magunknak is). :)

2011. ápr. 29. 22:04
 13/22 anonim ***** válasza:
.
2011. ápr. 29. 22:05
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

:9 Ezen csak mosolygom. Annyira nincs kedvem hozzá...Férjem mindig piszkál, próbálkozik, tök gáz neki mondani h nemááááár:) De már próbálom rávenni magam, heti egy alkalom az arány... De tényleg nehéz elkezdeni ill. rávenni magam:)

6 hós baba anyuja:)

2011. ápr. 29. 22:23
 15/22 anonim ***** válasza:
42%

sziasztok!

8 és fél hónapos a babám,még szopik. nálunk eddig pár alkalom volt,egyre jobb,de sokszor még mindig ugy érzem magam mint egy szűzlány ..:) mi most azt találtuk ki,hogy kezdésnek a heti 2 legyen meg,aztán majd kialakul,de egyelore valoban "eroltetni" kell.

2011. ápr. 29. 22:35
 16/22 anonim ***** válasza:
56%
csatlakozom!1 éves a kisfiunk de ez idő alatt azthiszem a 2 kezemen megtudom számolni hányszor voltunk együtt!Mondjuk nállunk közbe voltak hullámvölgyek,mosolyszünetek is ez idő alatt!Én azért próbálom kompenzálni azzal,hogy finom ebéddel,sütivel vagy valami kis aprósággal várom haza!Jó tudom ez nem ugyanaz de majd belehúzok én is jobban!
2011. ápr. 29. 22:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Mostanában nekem sincs kedvem, de ez azért van, mert dühös vagyok a férjemre. A terhesség alatt és azóta se próbálkozik. Pontosabban 4-5x voltunk együtt a 9+12 hónap alatt, nekem az se volt jó, legutóbb mire akció lett volna lelohadt. Most örökké a pénzszerzés foglalkoztatja, azt hiszi, a gazdagságból boldogság fakad. A kislányunkat nagyon szereti. Naponta ad neki 10-20 puszit, és foglalkozik vele összese 2-5 percet.:(( Nekem meg a Vonzás törvényét magyarázza, meg a munkahelyére panaszkodik és nem veszi észre, hogy ahhoz, hogy boldogok legyünk mindenünk megvan, bár most jobban be kellene osztani, hiszen tényleg nem vagyunk gazdagok. Minden apróságért hisztizik. Én meg minden szempontból magamra maradtam:((
2011. ápr. 29. 23:24
 18/22 anonim ***** válasza:
22:04, de a férj hibája lesz, ha félrelép. Gondolom nem véletlen nem kívánják a szexet, ez is átmeneti "betegség". Ha ennyit se tudnak megérteni, akkor meg jobb is, ha mennek a férfiak, nem valók egy tartós, bizalomra, minden jóra épülő kapcsolatba.
2011. ápr. 30. 17:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha átmeneti, akkor nincs baj. De itt másról szóltak a reagálások.
2011. ápr. 30. 18:31
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyedi a probléma, én is féltem ettől, szerencsére nem így lett. Most már azt mondhatom, olyan mint azelőtt. Van, hogy én kezdeményezem. :))

Szerintem, ha nincs hozzá kedvetek, akkor is meg kell próbálni, mert sokszor hallom azt, hogy "nem volt kedvem, de mikor elkezdtük, már tök jó volt." ha meg akkor se jó, akkor várni kell egy kicsit.

De mondjuk, ha kb.1,5 vagy 2 év után sem jó, érdemes elgondolkodni, hogy szakemberhez forduljatok. Ami szerintem egyáltalán nem ciki. Nagyon fontos dolgozni a kapcsolaton, hogy együtt maradjatok, elvégre nem véletlen, hogy együtt alapítottatok családot. Ha előtte jó volt, visszajön az az érzés, biztos!!!

A fiúk meg legyenek türelmesek. Majd ha ők szülnek, mi leszünk azok ;))

8 hós kistündér anyukája

2011. máj. 1. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!