Szex és szoptatás - végig így marad?
Lassan egy éves a fiam, még bőven szoptatom, és éjjel is számtalanszor ébred. Valószínűleg ez miatt is lehet, hogy az ég világon semmi kedvem nincs a házasélethez.
Valami defektusom van, vagy ez nem egyedi probléma?
Úgy sajnálom már a férjemet, de egyszerűen nem tudom magam rávenni...
Jaj de jó hogy ennyien írtatok! Köszi!
Amúgy az utóbbi alkalom tényleg meglepően jó volt, csak tényleg, iszonyú nehéz rávenni magam.
Hát akkor, csajok, fel a fejjel, éljenek a pasik, próbáljunk nekik örömöt szerezni (meg magunknak is). :)
:9 Ezen csak mosolygom. Annyira nincs kedvem hozzá...Férjem mindig piszkál, próbálkozik, tök gáz neki mondani h nemááááár:) De már próbálom rávenni magam, heti egy alkalom az arány... De tényleg nehéz elkezdeni ill. rávenni magam:)
6 hós baba anyuja:)
sziasztok!
8 és fél hónapos a babám,még szopik. nálunk eddig pár alkalom volt,egyre jobb,de sokszor még mindig ugy érzem magam mint egy szűzlány ..:) mi most azt találtuk ki,hogy kezdésnek a heti 2 legyen meg,aztán majd kialakul,de egyelore valoban "eroltetni" kell.
Nem egyedi a probléma, én is féltem ettől, szerencsére nem így lett. Most már azt mondhatom, olyan mint azelőtt. Van, hogy én kezdeményezem. :))
Szerintem, ha nincs hozzá kedvetek, akkor is meg kell próbálni, mert sokszor hallom azt, hogy "nem volt kedvem, de mikor elkezdtük, már tök jó volt." ha meg akkor se jó, akkor várni kell egy kicsit.
De mondjuk, ha kb.1,5 vagy 2 év után sem jó, érdemes elgondolkodni, hogy szakemberhez forduljatok. Ami szerintem egyáltalán nem ciki. Nagyon fontos dolgozni a kapcsolaton, hogy együtt maradjatok, elvégre nem véletlen, hogy együtt alapítottatok családot. Ha előtte jó volt, visszajön az az érzés, biztos!!!
A fiúk meg legyenek türelmesek. Majd ha ők szülnek, mi leszünk azok ;))
8 hós kistündér anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!