Az egyik mellemből nehezebben ürül a tej illetve kevesebb termelődik ugyanannyi idő alatt. Sokkal kevesebb. Tudnék valahogy változtatni ezen?
Ügyes vagy!
Medela sns-t kellene szerezned, az volna az igazi megoldás és nem szokna le általa ciciről sem.
Elgondolkodom/tam rajta. mai napunk ugy néz ki hogy 2 szer kapott ,60ml +40ml ,potlást .
ora- g
1:30…40g
6:30… 70g
9…60g
11…20g
12…20g
13…60g (iitt kapott 60ml tápszert de lefejtem 40et fél óra mulva.)
15…20g
16…40g(tápi)
17…20g
17:40…40g
most alszik de tenap is ezt csinálta egész nap ilyen kis adagokat eszegetett és délután óránként kérte. Szoval most kb 7kor fog felkelni és enni ha ugy lesz mint tegnap meg 9kor meg 11és 12közt majd hajnalban megint 1-2körül. Mindig cicirerakom előbb de van hogy tépi nagyon akkor adok neki potlást. a délelőtt lefejt tejcsit most majd 9kor odaadom neki mert oluankor mar nemigazán van tejem. Hajnalba meg reggel viszont van.
Eddig 390 G és még ha 2x eszik kb50-60got akkor megvan a napi kiszámolt adag. Biztos fog kelleni tápi mert a 40 miliből amit lefejtem kb felét kiöntöttem..Ilyen az én szerencsém. Szoval most ezért nem fejek csak ha pótlást kap mert hátha csinálja a tejcsit... 450-570közt kéneennie egy nap a súlya szerint (3,8kg kb) De ez a kisadagos evészet... ez nem baj?
Akkor szerintem most összegezzünk, mert én már teljesen belezavarodtam, de szerintem te is... ;)
- Mennyi idős a babád?
- Hogyan alakult eddig a súly?
- Mióta pótolsz, mivel és kb. mennyiket?
- Pisis-kakis pelusok száma hogyan alakul?
- Ha jól értem, akkor a sárgaság, álmosság elmúlt és most már szépen szopizik, csak néha türelmetlen?
- Egyébként milyen a hangulata? Relatíve kiegyensúlyozott?
Van egy olyan érzésem ebben a pillanatban (főleg az utolsó komment-sorodat olvasva), hogy simán menne ez akkor is, ha nem méricskélnél és nem pótolnál - nem lehet, hogy kicsit rástresszeltél ezekre..? Én ezt olvasom ki az írásodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!