Mit tegyek? (többi lent)
Értelek. :)
A mellről való levétel, a szopi megszakítása, amikor fájdalmat érzel, nem használ?
Próbáltad neki elmondani, hogy ez neked nem jó? Illetve dicsérni, amikor éppen ügyesen szopizik? Tudom, ez furának tűnhet, de nagyon sokat megértenek már ilyenkor; ha másból nem is, de a hangsúlyból igen.
Egyébként az én fiam is csinálta ezt eleinte, főleg akkor, amikor "új" fogai jöttek ki.. mintha mindig kellett volna egy kis idő, amíg megszokja, hogy átrendeződik a kis szája. :) De később mindig javult a dolog.
Ja igen, még egy: nem használsz esetleg üveget vagy cumit?
Nem volt cumizavar vagy -gyanú a korábbiakban?
Ha már nem használtok üveget, illetve korábban nem voltak ilyen problémák, akkor nem hiszem, hogy cumizavarról lenne szó. :) A csőrös és az üveg (ennyi idősen legalábbis) már nem szokott bekavarni.
Próbáltad már ilyenkor alvásnál elvenni tőle a cicit? Hátha akkor elkerülnéd ezt a ráharapást.
Az én fiam is eléggé hanyagul szopik, csak nála rossz technika rögzült még az elején: nagyon erős volt a tejfolyásom és a nyelve hegyével elnyomta a bimbót, hogy ezzel csökkentse az iramot. A sztrájkja később megoldódott, viszont úgy tűnik, hogy a technikája nem javult ki teljesen, úgyhogy a mai napig kicsit kellemetlen, amikor szopizni kezd. :(
Nálad nem volt esetleg ilyen jellegű probléma?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!