Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha nem vagyok indiszkrét,...

Ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem?

Figyelt kérdés
Anyósom azzal riogat, hogy "egyél leányom rendesen, mert nem lesz tejed, aztán megnézheted magad, ha tápszerezni kell a gyereket! Az tönkretesz anyagilag benneteket!" Mi tényleg nem vagyunk eleresztve... Azt tudom, hogy nem olcsóság a tápszer, de nálatok mekkora költséget emészt fel egy hónapban? Csak akkor válaszoljatok, ha nem találjátok sértőnek más pénztárcájában turkálni... Ne haragudjatok mégegyszer, de kíváncsi lennék.
2009. dec. 18. 14:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6 hónapos koráig támogatott tápszer doboza 900 ft volt.4 hónapos korától hozzátápláltam,akkor kezdett el tápit is enni.Havi 5 doboz elment,ez 4500ft.6 hónapos kora után már csak napi 2x eszik tápszert.Szintén 5 doboz.Három 1200ft-os,kettő 1900 ft-os.Ez 7400ft.Hatalmas baba,9 hónapos és több,mint 11 kiló.Ennél azért kevesebbet eszik egy átlagos baba.
2009. dec. 18. 23:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nem ettem rendesen, mégis volt rengeteg tejem, szerintem ez alkattól függ.

Én el akartam választani a babámat, így 9 hónaposan elkezdtem adni neki tápszert is a szopi mellé. Végül 10 hónaposan szopott utoljára. Most 1 éves, már csak napi 2-szer eszik tápszert (1 hónapja még 3-szor evett tápit).

1 hónap alatt most 4-5 doboz tápszer fogy el (600gr-os). Egy doboz tápszer 1300-2500 ft-ig van. Én mindig mást veszek, valamikor DM-est, az olcsóbb, de van, hogy drágábbakat: humanát, nestlét, mildibét vagy milupát.

Szóval tényleg drága dolog, tény, hogy a szoptatás ingyen van, de nekem muszáj volt elválasztani a babámat.

2009. dec. 19. 09:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak tápszeres baba: 10.000 FT/hó.

Anyatej: 0 Ft/hó

Egyébként megjegyezném, hogy nem kell rögtön tápszerezni! Vannak anyatejleadó állomások. 1800 FT/liter

És persze a családon, ismeretségen belüli tejtestvérek!

2009. dec. 22. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!