Indiszkret kerdes megkerdezhetem? Mit szoltok a hatsoba
szexhez?
Figyelt kérdés
Ugyertem en szeretem es a ferjem is szereti ha a hatsomba teszi de felek hogy igy art e a babamnak? 6 es fel hos terhes vagyok. NEM KOTEKEDEST AKAROK ES SZIDAST VAGY ILYESMIKET EN CSAK TANACSOT KERNEK. Koszonom,( hatha van aki tud aki csinalja)
2010. aug. 29. 19:14
1/8 anonim válasza:
Én nem csináltam soha..arra tanítottak ott a széklet jön ki:-(Ne hari,ez nem okítás csak vélemény és ha ti eddig ezt szerettétek akkor gondolom csinálod és ha már nem "élvezed" abba hagyod!Gondolom én..
2010. aug. 29. 19:17
2/8 anonim válasza:
Szia.Bár én nem szeretem, nem is csinálom.De nem hiszem hogy árt a babának, persze, ott is csak gyengéden, óvatosan, nem durván.
De nyugodtan csináljátok, egyik barátnőm is végig csinálta, akkor is mikor már a "rendes" helyet inkább kerülték.
Boldog babavárást
2010. aug. 29. 19:19
3/8 anonim válasza:
Szia!
Mi is szeretjük a férjemmel. És most terhesség alatt is csináltuk 2x is. Igaz mindenütt azt olvasom, hogy a terhesség alatt óvatosabban kell az ilyesmit, mert nagyobb az esélye az aranyér megjelenésének. De odafigyeléssel nyugodtan lehet csinálni, a babának nem árt.
Nagyon Boldog Babavárást Kívánok, és Boldog együtt töltött perceket! :-)
38h km
2010. aug. 29. 19:20
4/8 anonim válasza:
nem gondolom, hogy problémát okozhat, de ebben az esetben szigorúan figyelni kell a baba egészségére is, azaz csak magasfokú higiénia mellett gyakorolható, és természetesen ebben az esetben maximálisan ki kell zárni a végbél utáni hüvelybe hatolást. ha okosak vagytok akkor működhet :)
2010. aug. 29. 19:23
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen hogy irtatok es hogy nem neztek perverznek!!! Es aki ugyszinten babat var.En is kivanok minden jot es egeszseget es konnyu gyors szulest!!!
2010. aug. 29. 19:26
6/8 anonim válasza:
Egyszer én is kiraktam egy ilyen kérdést. Engem jól lehurrogtak hogy az milyen gusztustalan, meg fujj....!
Szóval én is nagoyn szeretem meg a párom is, és rendszeresen csináljuk, sőt...nagyot tudok élvezni is:)!
Az aranyér miatt vigyázzatok! Nem szabad erősen, és természetesen izgatás, és előkészités nélkül csinálni!
Jó együttlétet:)!
Üdv 34 hetes pocis
2010. aug. 29. 19:36
7/8 anonim válasza:
Én alapvetően szeretem férjem nem izgul be rá annyira szerintem mint némelyik pasi. De én terhesen nem merem, félek hogy előjön tőle az aranyér. Persze, lehet hogy alaptalan para, de hanyagoljuk.
2010. aug. 29. 19:49
8/8 anonim válasza:
Mi nem szoktunk így szexelni, de én úgy olvastam, hogy terhesség alatt tilos az anális szex a fertőzésveszély miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!