Lehetek egy kicsit indiszkrét? Miben viszitek a vizeletet a védőnőnek?
Figyelt kérdés
Ugyanis én nem találok semmi olyasmit itthon, ami zárható lenne. A befőttes üvegen és a műanyag dobozon kívül. Addig tök jó volt, míg a semicilin-nek az a kis műanyag doboza volt. De már az is levélben van. Nem tudok rájönni miben vigyem legközelebb.2011. márc. 1. 13:58
1/30 anonim válasza:
gyógyszeres üvegben patikában talán tudnak adni v. maradt otthon.
pl. ládzsás utifü szirupos üveg.
2/30 A kérdező kommentje:
Robitussin. De az is majdnem tele van még.
2011. márc. 1. 14:01
3/30 anonim válasza:
Nekem a rendelőben kellett műanyag pohárba pisilnem. Ezt nem tudjátok megoldani?
4/30 anonim válasza:
A gyógyszertárban tudsz venni üres gyógyszeres üveget (az steril is), nem drága.
5/30 anonim válasza:
Öntsd át valamibe ami zárható de nagyobb.
ott is lehet pisilni inkább ezt az opciót válaszd én még kisgyerekkel is meg tudom oldani nem lehetetlen.
6/30 anonim válasza:
Bébiételes üvegben, kiürült vitaminos üvegben, tormásüvegben. Amikor egyik sem volt itthon vettem a 100 forintos boltban kis zárható tartókat, és abban vittem.
7/30 anonim válasza:
Szia!
Első várandóságom alatt 3dl-es Kubus üvegben vittem a vizeletet (persze nem teli)... de azóta sajnos már csak műanyag flakonosat kapni.
Most várom a második bébit és a gyógyszertárban vettem kis üvegeket kupakkal (amibe sebbenzint, alkoholt...stb. szoktak kimérni)... nem volt drága és tök jó :-)
8/30 anonim válasza:
Én is gyógyszeres üvegben! Gyógyszertárban kérdezz rá,hogy mit tudnak adni! Vannak kifejezetten erre a célra poharak!
9/30 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt ott nem lehet megoldani. De megkérdezem a gyógyszertárat, hátha. De lehet, hogy van valahol kis sörélesztős dobozkám is. Most jutott eszembe. Utána járok. Köszönöm az ötleteket.
2011. márc. 1. 14:08
10/30 anonim válasza:
Én a Béres magnézium és kalcium hengeres műanyag dobozaiban, plusz becsomagolom papírtörlőbe, zacskóba. Vissza szokta adni (ő kezdeményezte, mert tapasztalatból tudja, nagy érték az ilyen doboz most:))... Szóval hazahozom, kimosom, kiszárítom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!