Kismamák, szoktatok a védőnőnek pénzt adni?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm rendszeresen ad neki.
Tényleg szokás?
Számomra kicsit meglepő.
2010. dec. 6. 12:07
1/12 anonim válasza:
NEM!
Mikor búcsúztam az előző védőnőmtől költözés miatt akkor egy bonbont adtam neki, de se előtte se azóta egyiknek se semmit! Még ezt is alig akarta elfogadni!
2/12 anonim válasza:
Dehogy. Én egyáltalán nem adtam, mire fel adnék.
3/12 anonim válasza:
én sem.
karácsonyra varrok neki egy táskát és ennyi.
4/12 anonim válasza:
Dehogy adok!
Ha nagyon elégedett lennék vele, max. a baba születése után egy bon-bon. (Nem vagyok, úgyhogy nem adok semmit sem.)
5/12 anonim válasza:
Nem. Két éves a lányom, de még egyszer sem adtam.
6/12 anonim válasza:
Nem. Bár nagyon szeretem és a kislányom is. Lelkiismeretes, kedves, de nem adnék neki. Szerintem el sem fogadná. Tök hülye helyzet lenne.
8/12 anonim válasza:
Jessus!Aztán csodálkoznak az emberek hogy minden orvos elvárja a csúszópént,dehát mi szoktatjuk rá őket és ha nem fizetsz a kutya se figyel oda rád!!!Magyar nép áááá néha úgy felidegesit az emberek hülyesége!!!!Nem kell félteni őket ugyanugy megkapják a fizetésüket....és az aki minimálbérért kidolgozza a belét annak ki csusztat...?????
9/12 anonim válasza:
Neeeeeeeeeem!
1.Alig látom.
2.Nem segített soha semmiben.
3.Ha elégedett lennék sem kapna pénzt.
10/12 anonim válasza:
Az enyém egy angyal, de nem adok neki. Nem is várja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!