Megkérdezhetem h mi volt az a bébiholmi, amit a legolcsóbban sikerült megvásárolnotok, tehát ahol a legnagyobb volt az ár-érték különbség?
Auchanban farmer kantáros nadrág, felső, tavaszi naci, 100ft/ db, leértékelt utolsó darabok voltak, nagyon szépek!
Tesco, 5 db body 570ft.
Vaterán teszveszen is nyertem meg sok jó rucit 100-200 ft-ért, de arra még jött a posta, így már 300-600 ft volt!
Nekem az eddigi legjobb vételem most vasárnap történt.
Az Auchanban vannak leértékelve ruhák. Pólókat vettem a kisfiamnak 200,-/db áron. Az egyikről leügyeskedtem a ragasztót, eredetileg 900 Ft-ért árulták.
32 ft egy db bodyért.Vettem vagy 70et,különböző méreteket persze.Én mindent angol kilós turiból vásárolok.Kiváló minőség,nagyon szép és nagyon olcsó.Nagyon...
Csak menni kell utána.
sokáig kerstük A kiságyat, ami fából van, kissé faragott, nem csak az a sima rúd van benne, emelhető az alja és kivehető belőle 2 rács. végül Devecserben a lomis piacon akadtam rá, egy bácsi az eladó ruhák tárolására használta. amikor előadtam a nagy pocakommal, hogy nekem a kiságy kellene, és adok érte amennyit kér, mosolygott, és annyit kért, hogy pakoljuk át belőle a holmikat a férjemmel egy zsákba. 3 perces munkával lett egy gyönyörű kiságyunk, ingyen! lefestettük, az összes látogató azt kérdezi, hol vettük! a bácsinak meg vittünk legközelebb egy üveg bort:)
ruhákat én is nagyon jókat szoktam találni, turiban, akciósan 100-150 ft-ért, next, h&m, esprit, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!