Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megkérdezhetem h mi volt az a...

Megkérdezhetem h mi volt az a bébiholmi, amit a legolcsóbban sikerült megvásárolnotok, tehát ahol a legnagyobb volt az ár-érték különbség?

Figyelt kérdés
Akár a neten,akár élőben.Most tekintsünk el az ajándékba v ingyen kapott holmiktól.
2010. szept. 13. 12:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem sajnálatos általánosság, hogy mindenki a maga boldogulásával van kizárólag elfoglalva, hogy ő minél jobban járjon, és közben a többi ember ehhez csak kellék. Én azt az embert, aki ösztönösen, minden ellenszolgáltatástól eltekintve nekem ad egy kiságyat nem egy üveg borral leptem volna meg, hanem megkérdeztem volna, hogy neki esetleg mire van szüksége, amiben én, vagy mi a férjemmel tudnánk segíteni.
2010. szept. 13. 23:50
 22/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!Nem tudom hallottál e már olyan kifejezésekről hogy:ellenszolgáltatás nélküli segíteni akarás,jószívűség,jóindulat,emberség,adakozás..Valószínűleg,mivel elképzelni sem tudod h ilyesmik léteznek,ezért nagyon távol állhatnak tőled..A mai világban,amikor a kismamák egy csepp tiszteletet nem kapnak,ha megtelik a lift és nem indul el,akkor ők az elsők,akiket kituszkolnak h lépcsőzzön,ha felszáll egy buszra,akkor még csak véletlenül sem adnak nekik ülőhelyet,és ha kap "csak úgy" egy ócska,felújításra szoruló kiságyat a bolhapiacon,akkor azonnal nekiesnek és azzal vádolják hogy hálátlan -nos ebben a világban igenis szép dolog ,és jólesik egy olyan történetet hallani,mint amit ez az anyuka elmondott.A bácsi ha akart volna,kért volna pénzt a kiságyért,merthogy az emberek ezt így szokták.És valószínűleg tudta,h sokkal méltóbb sorsa lesz neki,sokkal inkább hasznát veszik majd,hiszen újra egy kisembert és egy anyukát szolgál majd az az ágy..Ő pedig bármiben tudja a kacatjait tárolni.Azt gondolom,hogy szép gesztus volt az is,hogy jelképesen a hálájukat fejezték ki azzal az üveg borral,mivel az,aki csak a maga boldogulásával foglalkozik,még ennyit sem tett volna meg.

Szóval számomra az igazán sajnálatos dolog a te utolsó válaszod volt,egyrészt mert még egy ilyen kérdésnél is csak provokálni tudsz,másrészt pedig mert vannak emberek,akiknek gőzük sincsen arról hogy milyen is az hogy megesik a szíve egy idős embernek egy kismamán..

2010. szept. 17. 09:48
 23/23 A kérdező kommentje:

Mellesleg,ha figyelmesen elolvastad volna a történetet,a kismama azt mondta a bácsinak h ad érte annyit,amennyit kér...

pffffffffffffffff

2010. szept. 17. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!