Mig szopik a babám csak egyszer érzem a tejleadó reflexet az aszt jelenti hogy már kevés a tejem?
Szerintem nem. Nyugodj meg és szoptass nyugodtan. Ha a baba kér még akkor lesz tej és jön a leadóreflex is. Nálunk van hogy 1szer van hogy 2szer is elindul a tejci. ÉS szépen fejlődünk.
Nem értem az első reakciót bocs.
Nem, ne aggódj, nem jelenti azt. SZerintem addig is hozzájut tejhez, amíg szívja de nem érzed a leadó reflexet. Én úgy látom, hogy csepeg a tejem a szájába, ha nincs leadó reflex. Ha viszont beindul, akkor spriccel és alig bírja néha nyelni.
Ha aggódsz és van mérleged, egyszer mérd le szopi előtt és után. Meg fogsz lehet lepődni. Nekem ma reggel a fiam csak nyammogott (3 hós múlt) a második cicin és nem éreztem reflexet. Pár perc után abbahagyta, megmértem: 80 mg volt!
én is egyszer érzem csak. minden szopi közben érzem ezt az érdekes érzést a másik cicimben. Van aki nem is érzi...eddig akit kérdeztem személyesen erről azt mondták h ők sosem éreztek iylet. Úgyh szerintem már az is jó ha egyszer érzed.
Jó szopiztatást! Csodás dolog!!!:)
nem jelenti azt szerintem se!
Ez a tejeladó reflex is még egy embernél is változhat és sokan vannak akik nem is érzik.
Nekem a fiamnál semmi ilyen érzésem nem volt, nem spriccelt a tejem sose, és nem folyt közben a másik ciciből a tej miközben az egyikből evett.
Most a lányommal kezdetektől érzem a reflexet, úgy összehúzódik a másik mellemben vmi olyankor hogy szabályosan fáj, és olyankor látom is hogy a lányom csak pislog és nyel :))
De a lényeg h mindkét gyerekem (reflextől függetlenül)amig csak anyatejes volt, rendkivül gyorsan hizott, úgyhogy nem volt gond.
Mindkettő már 3 hósan megduplázta a születési súlyát.
Nem. Egyszerűen csak annyit, hogy nálatok 1 reflex is elég a babád adagjához.
Valószínűleg lesz majd olyan, amikor növekedési ugrásnál egyszerre nem lesz elég 1 vagy akár 2 mell sem, ilyenkor majd tedd őt gyakrabban mellre, hagyd rajta, amíg szeretné (ha éhes, kivárja a 2., többedik reflexet is) vagy ha nagyobbacskaként türelmetlen, cserélgesd a mellet, hogy jobban kiszopizza.
Mi sokáig 2 reflexesek voltunk az első mellen, úgy ürült ki teljesen, utána jött a másik. Mostanság, hogy "kamaszodunk" és nem bírunk egy helyben lenni, már csak egyet vár meg a csere előtt. Ez sem gond, ő tudja, mennyi az elég.
Nyugodj meg ,ez valószínűleg az miatt van mert nem iszol eeget .igyál meg minden nap 12 pohár vizet
Luca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!