Mennyi idős?
Az én tejem is így apad el folyamatosan, 5 napig sztrájkolt. A napi 4-5-ből hirtelen kettő lett, kedd óta meg csak egy. Ez van, nem tudok mit csinálni. Az enyém 8 hónapos.
fülfájás miatt elutasíthatja a szopást... de ugye akkor vannak más tünetek is.
lehet, hogy meg fog jönni, vagy terhes vagy, ezek még az elutasítás lehetséges okai.
egyéb eset: ha nem igény szerint szoptattál, pótlást adtál.
keress meg egy szoptatási tanácsadót, ha holnap se akar enni, ők előbb rájönnek az okra mint hogy itt választ kapj tutira, szerintem :)
nekem cicimániás a babám, még 10 hónaposan is többnyire szopizik, naponta akár 10× is, de az tuti, hogy mikor MEGJÖTT akkor ő se nagyon akart rajta lógni... :) de aztán ezt is megszokta.
Nalam is volt ilyen, hasonlo eletkorban, pedig kizarolag szoptatott baba volt. Utana sem kellett neki az uveg, de nagyon kisetku lett, hihetetlenul lelassult a novekedese. Ma mar egy egeszseges kilenc eves kislany...
Visszagondolva, az en lanyom nagyon hosszan aludt ejszaka, tiz orakat es szerintem nagyon megcsappant ekkor a tejem. Ekkor jott a szopisztrajk. Harom napig ot is csak almaban lehetett szoptatni. Utana visszaallt a szopasra, de sokszor csak egy mellbol,es az bizony nem volt mennyiseg.
Ha most ujrakezdhetnem vele, akkor magam melle vennem az agyba, hogy tobbszor jusson eszebe ejszaka szopni es azzal noveljem a tejmennyiseget.
Egyebkent egy idegen illat is zavarhatja, ha most valtottal valami uj tisztalkodoszerre, sprayre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!