Meddig fog fájni a bimbóm amikor bekapja a babám? Mikor nem fog már feszülni a cicim?
Figyelt kérdés
2 hetes a kislányom és mikor szopinál először ráharap a bimbómra, csillagokat látok. Nem sebes a bimbóm, de érzékeny nagyon. Alig bírom törülközővel megtörölni. mikor lesz már jobb? És mikor nem lesz már az a szétdurran érzés etetés elött? És meddig fog folyni a másik cicimből a tej, ha az egyiket szopizza? Vagy az végig így lesz?2012. júl. 7. 17:12
1/5 Gyönyörűséges válasza:
Szia, 2 hetes korában még nekem is fájt. Ma 6 hetes és már semmi fájdalmat nem érzek... most már nagyon csodás a szoptatás, kifejezetten élmény :)
Bár minden ember más...én mindig utáltam ha valaki hozzáért a bimbómhoz, de most már nem zavar és nem is fáj.
A bepanten kenőcs csodákra képek, szoptatás után kend be vékonyan, nem kell lemosni, szoptathatsz vele.
Nekem nagyon bevált...
Ja, a tej mai napig folyik a másik ciciből :) azt nem tudom mikor múlik el :) A szétdurran érzés pedig nekem már olyan 4.hete nincs.... laza a cici, már nem lövell be a tej.
2/5 anonim válasza:
detto ugyanez volt nálam is, a csillagokat láttam mikor elkezdett szopizni a kisfiam, markoltam a takarot a könnyem is kicsordult...de 3-4hét után mintha elvágták volna, s onnantól lett élmény a szoptatás, a csoda amiről mindenki beszélt. már nincs sok hátra ebből a fájdalmas időszakból!kitartás
3/5 anonim válasza:
Úgyszintén, mintha én írtam volna a kérdést, a törölközés egy katasztrófa volt... Nekem is 3-4 hetes korára múlt el, a szétdurranás meg kb. 3 hónapos korra. Mondjuk én 20 kilót híztam a terhességgel, 3 hónapos koráig lement 17 kg, én ezzel is összefüggésbe hoztam, hogy már nem feszül annyira, de lehet, hogy ez hülyeség. És szerencsés vagyok, mert rengeteg tejem volt/van, de sohasem folyt, nem tudom miért.
4/5 anonim válasza:
3,5 hós a fiam, de még mindig folyik a tej. Onnan is lehet tudni, hogy nagyon szívja a másikat.
5/5 anonim válasza:
Nekem 2 hónapos volt és még mindig sírógörcsöt kaptam,annyira fájt.Akkor mondtam,hogy nem bírom tovább.Bármennyire akartam szoptatni iszonyatosan fájt.tejem is volt.Ekkor kezdtem el használni bimbóvédőt.1-2 hét alatt csökkent a fájdalom,kb. 1 hónap után teljesen megszűnt és azóta már védő nélkül tudok szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!