Nem érzem feszülni a melleimet, az baj?
Figyelt kérdés
Két hónapos a picur. Szépen szopik, 2400g-ot hízott mióta hazajöttünk a kórházból. Viszont úgy egy hete nem érzem feszülni a melleimet mint korábban mikor tele lettek. Tudok hason is aludni, az sem fáj. Most akkor kevesebb a tejem? Úgyanolyan időközönként szopik, mint korábban.2011. jún. 29. 11:13
1/3 anonim válasza:
Egy idő után már nem feszül a mell. Bizonyára beállt a kereslet-kínálat.
Nekem az első 1 hónapban feszült, utána már nem. De elég volt a tejem, mert ez nem jelenti azt, hogy baj lenne, csak a tested hozzászokott a szoptatáshoz. Ettől még szoptathatsz hónapokon keresztül.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem így lesz.
2011. jún. 29. 11:23
3/3 anonim válasza:
Megerősítem, amit az első írt. Nem kell aggódnod! Nekem is csak az első hetekben feszültek a melleim, ennek ellenére másfél éve szoptatok gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!