Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti mit gondoltok egy olyan...

Ti mit gondoltok egy olyan anyáról aki azért nem szeretne szoptatni mert félti a melleit?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 22:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Azt, hogy ONZOOOOO!! Egy anya mindig a legjobbat akarja gyermekenek. Az anyatejnel pedig nincs jobb. Igy mindent megkellene tenni azert, hogy szopni tudjo a kicsi. Aki erre keptelen a sajat kinezete miatt az ***********************! Ennyi
2014. febr. 27. 00:39
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Azt, hogy a magánügye. Rajta kívül senki másnak semmi koze hozza. Nem attól lesz jo anya valaki, hogy szoptatja a gyereket vagy sem. Ennyi erővel minden anya, aki tapszerrel eteti a gyereket rossz?

Miért problema az, pláne vadidegeneknek, hogy neki fontos az, hogy a teste a lehetőségekhez képest jo formában maradjon? Igenis meglátszhat az ember mellén a szoptatas, nem is kicsit. Felnott ember, hagy döntse el, hogy mit akar.

Ja, mielőtt még en is a szemet önző anya kategóriába kerülnék elárulom, hogy harom évig szoptattam.

2014. febr. 27. 05:29
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
Én azt gondolom mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, de az szerintem is igaz, hogy szülés-szoptatás után nem a mell változása a legnagyobb probléma, ami a testtel történik.
2014. febr. 27. 07:01
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
magánügye
2014. febr. 27. 08:19
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

Semmit. Az ő dolga.

Ugyanakkor szerintem manapság futószalagon csinálják a mellműtéteket, nem egy nagy cucc bevállalni, közben meg lehet, hogy szoptatni egyszer fog tudni az életben.

2014. febr. 27. 13:57
 16/19 anonim ***** válasza:
15%
Siralmas. (Mi lesz, ha a hasán meg striák lesznek?)
2014. febr. 27. 14:49
 17/19 anonim ***** válasza:
20%
Nem mind1 hogy valaki nem tud szoptatni vagy nem akar!
2014. febr. 27. 14:59
 18/19 Julie S ***** válasza:
31%
Azt, hogy nem érett a gyerekvállalásra. Amúgy meg a magánügye. Az ő élete, az ő melle, az ő gyereke, az ő gondja.
2014. febr. 27. 15:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közöm hozzá. Ezért nekem sem kell mondania senkinek, hogy szoptat-e vagy sem, és miért nem. Én ezért nem is kérdezem, mert ez mindenkinek az intim életéhez tartozik. Miért kellene bárkinek tudnia róla...?
2014. márc. 2. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!