38,6 fokos láz mellett lehet szoptatni?
Hát a torkom is nagyon fáj, alig bírok nyelni, a fejem szétszakad, lángol is, meg van egy fogam amit kikellene húzatni.
Reggel ittam forró teát, és sugárba kijött belőlem
de a nap végére már csak egy kiflit meg egy mandarint tudtam megenni.
Igen, sőt kell is, a baba így megkapja a szervezeted által termelt ellenanyagokat!
Forrót ne igyál, csak langymeleget, én a hűtőfürdőt nem bírom, csak a hűtőborogatást.
Tantum verdét fújj a torkodra, az nekem nagyon bejött (még a fogfájásodat is lehet csillapítja kicsit)
Jobbulást!
Hát, a babád jó eséllyel már érintkezett a kórokozóiddal, úgyhogy a túlzott higiéniai intézkedéseknek már mindegy szerintem. :) De persze tégy úgy, ahogy jónak látod, pl. a friss levegő mindig jó.
A forró ital felejtős, tényleg a langyos jobb ilyenkor. Illetve bízz a megérzésedben, hogy mit kívánnál enni-inni.
Szoptatni pedig mindig lehet, nincs hőfok-határ. Egy kitétel van: amíg fizikailag bírod, addig csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!