Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meg lehet hízni szoptatás alatt?

Meg lehet hízni szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
6hónapos terhes vagyok eddig 3kg híztam.sportolok es egészségesen eszek.
2014. febr. 25. 14:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Nagyon figyeltem a kajára, reggelinél megengedtem magamnak szinte minden félét, persze a kalóriadúsabbakból csak mértékkel. Ebédre attól függ mi volt otthon épp, ha kalóriadúsabb csak mértékkel, de gyakran előfordult olyan is hogy csak levest ettem ebédre, vacsira pedig virslit, salátát, halat, vagy ha meg bírtam állni akkor semmit, vagy csak tejet. Ezek mellett aerobic (norbi) naponta 1*45 perc.

Így sikerült leadni.

2014. febr. 25. 15:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönöm!!!! Megpróbálom én is így. :))
2014. febr. 25. 15:05
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok a válaszokat!Nagyon félek a hízás miatt,nagyon remélem, hogy nem fogok úgy kinézni mint egy malac.Most is nagyon igyekszek helyesen és egészségesen enni,jógázok és úszok.

Szoptatás alatt gondolom nagyon se időm sgood morning weekende energiàm nem lesz hogy sportoljak,ha mégis akkor mit lehet?

2014. febr. 25. 15:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet bármit, a lényeg hogy ne legyen túl megerőltető a szervezetednek. Neked kell kitapasztalnod, hogy meddig mehetsz majd el... szerintem ez nagyon egyénfüggő.
2014. febr. 25. 15:18
 15/22 anonim ***** válasza:

12-es, sok kitartást és erőt kívánok hozzá!

Drukkolok Neked! 9-es

2014. febr. 25. 15:19
 16/22 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Már ma este indul a projekt!!!
2014. febr. 25. 15:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Persze van aki hízik, de én sokat fogytam, pedig egyaltalan nem dietaztam. Igeny szerint szoptattam, és sokat is volt mellen a babam. Az ésszerűség határain belül ettem jóízűen és fel év alatt magától lement 10 kg. 67 kg voltam szules utan, 57 kg fel évre rá. A szoptatas nagyon jót tett az alakomnak :-)
2014. febr. 25. 15:38
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyereknél sikerült híznom szoptatás alatt. Első után magától lementek a fölös kilók szoptatás után. Második baba még szopik, de bizakodó vagyok.
2014. febr. 25. 15:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem stagnált a súlyom, 3 kg maradt rajtam szülés után, de ez a szoptatás végéig ragaszkodott is hozzám. Amikor abbahagytam a szoptatást, lement a 3 kg kamatostul.
2014. febr. 25. 15:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Rajtam 20kg maradt szülés után (2kg ment le a szüléssel) és még 17 feljött a szoptatással.
2014. febr. 25. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!