Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meg lehet hízni szoptatás alatt?

Meg lehet hízni szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
6hónapos terhes vagyok eddig 3kg híztam.sportolok es egészségesen eszek.
2014. febr. 25. 14:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
én nem híztam.
2014. febr. 25. 14:42
 2/22 anonim ***** válasza:
hajaj én akkor híztam igazán mindkét gyerekemmel:)a terhességek alatt alig jött fel 10 kg.
2014. febr. 25. 14:42
 3/22 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. Én a terhességek alatt mindig gilisztára fogytam, a harmadik babámnál a kiindulási súlyhoz képest 9 kg-mal voltam kevesebb szülés után, de szoptatás alatt (22 hónap) jóval többet szedtem vissza, mint ami a 9 hónap alatt lement. Sajnos. :(
2014. febr. 25. 14:43
 4/22 anonim ***** válasza:
25%

Ha a szoptatás alatt többet eszel, mint amennyit elhasználsz, akkor igen.

Sokan azt hiszik, hogy a szoptatáshoz sok plusszt kell enni, pedig ez nem igaz, nem kell lényegesen több, mint egyébként. Viszont ami fontos, hoyg aránylag sok fehérjét (meg folyadékot) és kevés szénhidrátot fogyassz a szoptatás alatt.A tejtermeléshez ugyanis fehérje kell, a szénhidrátok meg szépen raktározódnak az anyukán.

2014. febr. 25. 14:48
 5/22 anonim ***** válasza:
nálam a pajzsmirigyemmel volt gond, terhesség alatt a baba szépen kompenzált, így fogytam, aztán szoptatás alatt meg híztam, mert teljesen a feje tetejére állt a hormonháztartásom, mind a két terhességre és szoptatásra ez volt a jellemző
2014. febr. 25. 14:51
 6/22 anonim ***** válasza:
Én pedig nem is ettem extrém adagokat. De ha szénhidrátmentes étrendre fogtam magam, egyből apadt a tejem. Pedig próbálkoztam.
2014. febr. 25. 14:52
 7/22 anonim ***** válasza:
Ha úgy elcseszed mint én akkor sajna ige. Én a terhesség végén és a szoptatás alatt olyan lettem mint egy disznó.
2014. febr. 25. 14:53
 8/22 anonim ***** válasza:
Apropó, nekem mindhárom baba születése után kb. fél évvel bolondult meg a pajzsmirigyem, most, a harmadiknál a legdurvábban (autoimmun gyulladásban van és gyakorlatilag nem termel hormont): mikor már fulladtam a sok bennem lévő víztől, és gyulladtak az ízületeim is rendesen, gyógyszert kaptam rá. Most jobb és a hízás megállt.
2014. febr. 25. 14:54
 9/22 anonim ***** válasza:

Híztam! Ugyan úgy voltam mint a 6-os válaszadó, ha máshogy vagy kevesebbet ettem lecsökkent a tej mennyisége! Van ám ilyen is, és ahogy elnézem nem is vagyok egyedül.

10 kilót szedtem fel 20 hónap szoptatás alatt, így összesen 16 kiló felesleg volt rajtam (terhesség után is maradt rajtam pedig diétáznom kellett cukor miatt!), a 16 kilót szoptatás után 7 hónap alatt leadtam és büszke vagyok hogy sokáig tudtam szoptatni akár ilyen áron is!

2014. febr. 25. 14:56
 10/22 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es, megkérdezhetem, hogy adtad le? Koplaltál, vagy sokat mozogtál és kalóriát számoltál, vagy a szopi befejezése már alapból segített?

Nagyon ügyes vagy, és joggal büszke! Amúgy én is azt néztem, hogy 22 hónapig volt tejem. A fogyás ideje most jött el. Én is szeretnék csini lenni. :))

2014. febr. 25. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!