Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miert vannak ilyen tuneteim...

Miert vannak ilyen tuneteim szoptatas alatt?

Figyelt kérdés

Egy honapos a lanyunk, kizarolag anyatejes gyermek.

Minden szoptatas alatt, legyen az nappal vagy ejszaka, kipihenten vagy fatadtan az ala biakat erzem es nem talalok ra magyarazatot:

- hanyinger

- hasfajas

- bal agyfelteken luktetes, fajdalomerzet

- kiszaradas (kepes vagyok 1 litert is meginni 20 perc szoptatas alatt)

- legszomj (most mar odaig jutott a dolog, hogy ablakot kell nyitni, mert kulonben ugy erzem, hogy megfulladok)

- szedules (valtozo, van amikor extran, van amikor alig szedulok)

Kerdeztem a vedonot, de azt mondta, hogy a 15 ev alatt o ilyennel meg nem talalkozott. Elso korben a haziorvost javasolta, hogy beutalokkal tovabbkuldjon vozsgalatokra.

Letezik, hogy panikbeteg lennek a szoptatas miatt?

2014. febr. 24. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak normalis. Ahogy elkezdek szoptatni egybol innom kell szomjas leszek es jon a hanyinger. Hasfajas van mivel a meh huzodik ossze ezt segiti a szoptatas. Szedules akkor van ha sokat ugyanabban a pozban szoptatok befeszul a nyakam nem jo a keringed Csinalj sok fej- vall korzest. Es mondd el a vedononek ezeket.
2014. febr. 24. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Én az első pár hétben, a tejbelövelléstől kezdve, csalánkiütéses lettem minden szoptatástól. Senki nem hallott még ilyenről, most megyünk majd kivizsgáltatni. Néha azt hittem, megfulladok, de nem lett semmi bajom. :) Többek szerint lelki oka lehetett, de nehéz elképzelni, örültem a babának, és a szoptatással kapcsolatban sem voltak ellenérzéseim.

Azóta elmúlt, még mindig szoptatom, 8 hónapos.

A kiszáradás engem is kerülgetett, főleg eleinte, hasonló mennyiségeket ittam meg. A többivel nem találkoztam. De azok után, ami velem volt, mindent el tudok képzelni. :)

Ha amúgy nincsenek ellenérzéseid, lehet, hogy egyszercsak elmúlik... Keress egy szoptatási tanácsadót, hátha ő hallott már ilyenről.

Fizikailag milyen állapotban vagy? Nem gyengültél le nagyon?

2014. febr. 24. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezekből iszonyatosan szomjúság, hányinger, méh összehúzódás, borzalmas álmosság nálam is jelentkezett.
2014. febr. 24. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!