Miert vannak ilyen tuneteim szoptatas alatt?
Egy honapos a lanyunk, kizarolag anyatejes gyermek.
Minden szoptatas alatt, legyen az nappal vagy ejszaka, kipihenten vagy fatadtan az ala biakat erzem es nem talalok ra magyarazatot:
- hanyinger
- hasfajas
- bal agyfelteken luktetes, fajdalomerzet
- kiszaradas (kepes vagyok 1 litert is meginni 20 perc szoptatas alatt)
- legszomj (most mar odaig jutott a dolog, hogy ablakot kell nyitni, mert kulonben ugy erzem, hogy megfulladok)
- szedules (valtozo, van amikor extran, van amikor alig szedulok)
Kerdeztem a vedonot, de azt mondta, hogy a 15 ev alatt o ilyennel meg nem talalkozott. Elso korben a haziorvost javasolta, hogy beutalokkal tovabbkuldjon vozsgalatokra.
Letezik, hogy panikbeteg lennek a szoptatas miatt?
Én az első pár hétben, a tejbelövelléstől kezdve, csalánkiütéses lettem minden szoptatástól. Senki nem hallott még ilyenről, most megyünk majd kivizsgáltatni. Néha azt hittem, megfulladok, de nem lett semmi bajom. :) Többek szerint lelki oka lehetett, de nehéz elképzelni, örültem a babának, és a szoptatással kapcsolatban sem voltak ellenérzéseim.
Azóta elmúlt, még mindig szoptatom, 8 hónapos.
A kiszáradás engem is kerülgetett, főleg eleinte, hasonló mennyiségeket ittam meg. A többivel nem találkoztam. De azok után, ami velem volt, mindent el tudok képzelni. :)
Ha amúgy nincsenek ellenérzéseid, lehet, hogy egyszercsak elmúlik... Keress egy szoptatási tanácsadót, hátha ő hallott már ilyenről.
Fizikailag milyen állapotban vagy? Nem gyengültél le nagyon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!